Header Ads

Ιβάν Σαββίδης σε Ραχήλ Μακρή: Τις παρατηρήσεις σας θα τις λάβω σοβαρά υπόψιν

 Από το μπλογκ της Ραχήλ Μακρή
Κάτι παραπάνω από δυόμιση ώρες κράτησε η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη για το μέλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας ανέλυσε το σχέδιο του για τον ΠΑΟΚ, έστειλε τελεσίγραφο στο κράτος για την αποπληρωμή των χρεών, το οποίο έδωσε και στον ίδιο τον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν μπαίνει σε κανένα άρμα και δεν ζητάει χάρες από κανέναν.

Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι και συμμετείχαν αρκετοί βουλευτές όλων των κομμάτων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και φορείς της περιοχής.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή..

που ήταν στοχευμένη και σκόπευε στο αναδείξει την διαπλοκή κυβέρνησης και συγκεκριμένων επιχειρηματιών για τον τρόπο που γίνονται ‘μπίζνες‘ και κλείνονται οι δουλειές στην Ελλάδα..
Να σας θυμίσουμε τι είχε δηλώσει πριν ένα μήνα η κα Ραχήλ Μακρή, για τις βόλτες Σταυρίδη με το Lear Jet του Μελισσανίδη.. Ραχήλ Μακρή: «Οι μηχανές του Learjet ανάγκασαν τον κ. Στουρνάρα να παραιτήσει τον διαχρονικά κομματικό εκλεκτό, τον οποίο κατήγγειλα επανειλημμένως στη Βουλή»
Το μήνυμα της Ραχήλ Μακρή ήταν ξεκάθαρο όπως έγραψε και στην προσωπική της σελίδα στο facebook η βουλευτής Κοζάνης: " Ιβάν Σαββίδη.. τι ψάχνεις σε μια χώρα παραδομένη στους εργολάβους καναλάρχες και σε τοκογλύφους."
Ένα είναι σίγουρο ότι το μήνυμα ελήφθη...μιας και όπως θα δείτε στο βίντεο..
Ο Ιβάν Σαββίδης είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην κα Μακρή:
"Τις παρατηρήσεις σας θα τις λάβω σοβαρά υπόψιν.."


Από το Blogger.