Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Δεν θα τους επιτρέψουμε να ποτίζουν τα παιδιά μας με επικίνδυνο νερό

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

«Η πρόσβαση στο πόσιμο νερό αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα. Την παραδοχή αυτή του ΟΗΕ κάθε ευνομούμενη πολιτεία οφείλει να την έχει ως γνώμονα χάραξης πολιτικής. Η Συγκυβέρνηση, μη γνωρίζοντας ή μη εκτιμώντας την έννοια της ευνομίας, προσπαθεί σταθερά να ξεπουλήσει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ.


Η τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Ν. Κοζάνης, κ. Ραχήλ Μακρή με κοινοβουλευτικό έλεγχο και παρεμβάσεις αποκάλυψε - και συνεχίζει να το πράττει - τις μεθοδεύσεις εκποίησης των δικτύων και υπονόμευσης της υγείας των πολιτών. Αντίθετα άλλα κόμματα δείχνουν όψιμο ενδιαφέρον για να καλύψουν την συμμετοχή τους στο πάρτι των κομματικών ημετέρων του κ. Σαμαρά.

Όλοι αυτοί θα πρέπει να θυμούνται ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση ενός δημόσιου αγαθού όπως το νερό. Δεν θα τους επιτρέψουμε να ποτίζουν τα παιδιά μας με επικίνδυνο νερό, μολυσμένο από την απληστία των ιδιωτών και την ανευθυνότητα των κυβερνητικών κομματικών μορφωμάτων».
Από το Blogger.