Header Ads

Η Ραχήλ Μακρή στην καμπάνια της Ε.Ε. για τις επερχόμενες ευρωεκλογές

Οι Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και Ραχήλ Μακρή, παρέστησαν στην παρουσίαση της καμπάνιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ευρωεκλογές, που έγινε χθες (10/9/2013) το μεσημέρι στα γραφεία του ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα.


Ήταν και οι μόνοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου…

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Βουλευτής Επικρατείας και η Βουλευτής Κοζάνης, του Κινήματος, έκαναν την εξής κοινή δήλωση:


«Οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές και για την Ευρώπη αλλά και για την ίδια την Ελλάδα. Η Ελλάδα, που ισοπεδώνεται κάτω από τις πολιτικές που θέλει να εμπεδώσει το σύστημα Μέρκελ και το σύστημα των διεθνών τραπεζών, κόντρα σε έθνη και λαούς, κόντρα σε αλληλεγγύη και αλληλοκατανόηση.

Σήμερα έγινε πανευρωπαϊκά η παρουσίαση της καμπάνιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αυτές τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Εδώ στην πατρίδα μας, έγιναν στα κεντρικά γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου, στο νεοκλασικό κτίριο της Αθήνας.

Δώσαμε την παρουσία μας μαζί με τη συνάδελφο Ραχήλ Μακρή. Ήμασταν οι μόνοι δύο Βουλευτές από όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η καμπάνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εστιάζεται πάνω σε σημαντικές παραμέτρους η μία από τις οποίες είναι ότι «ο Ευρωπαίος πολίτης, σε κάθε χώρα-μέλος της ΕΕ, είναι αυτός που του δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσει τι είδους Ευρώπη θέλει για το μέλλον του».

Μία άλλη σημαντική παράμετρος είναι η έμφαση που δίνεται στην ποιότητα ζωής για τους Ευρωπαίους πολίτες, κάτι που έχει πολλή σημασία για εμάς τους Έλληνες των οποίων η ζωή, με τις μνημονιακές πολιτικές που μας έχει επιβάλλει η μερκελική Ευρώπη, δεν έχει πλέον καμία απολύτως ποιότητα, αλλά απεναντίας έχει μετατραπεί στον απόλυτο εφιάλτη.

Άρα, πράγματι, οι επερχόμενες ευρωεκλογές για εμάς τους Έλληνες, οι οποίοι δώσαμε ακόμα και απ’ το λεξιλόγιό μας το όνομα «Ευρώπη» στην ήπειρο που ζούμε, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές.

Με την ψήφο μας, δεν πρέπει να χαρίσουμε τίποτα σε αυτούς που ονειρεύονται την παράδοση της ευρωπαϊκής οικογένειας στο μερκελοποιημένο ομόσπονδο όραμα του Βερολίνου».
Από το Blogger.