Header Ads

ΠΑΜΕ Εορδαίας: Συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα - «Να καταδικάσουμε τη ναζιστική συμμορία»

Συνάδελφοι

Η δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, μουσικού και μεταλλεργάτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο δραματικό τρόπο το χαρακτήρα και το ρόλο της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.


Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία. Μόνο αδύναμους χτυπάνε ενώ μπροστά στους εφοπλιστές και την εργοδοσία κάθονται σούζα. Είναι βαθιά συστημικό κόμμα.

Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. ´Εχουν σαν στόχο να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς, να χρησιμοποιούνται σαν απεργοσπαστικός μηχανισμός, να αναγκάσουν το λαό να σκύψει το κεφάλι μπροστά στην εργοδοσία που πληρώνει για τη βρώμικη αυτή δουλειά. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει.

Καλούμε όλους τους εργάτες, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες στο συλλαλητήριο σήμερα Πέμπτη 19/09/2013 στις 19:00μμ στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΠΑΜΕ
Γραμματεία Εορδαίας

Από το Blogger.