Header Ads

Ευχετήριο μήνυμα Μιχάλη Παπαδόπουλου για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικοί ,

Μια καινούργια σχολική χρονιά αρχίζει σε μια εποχή που η κρίση και οι δυσκολίες που υπάρχουν για όλους την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο δύσκολη .
Η Κυβέρνηση στην προσπάθεια της για περισσότερη και καλλίτερη παιδεία είναι πάντοτε έτοιμη για διάλογο . Ένα διάλογο χωρίς προϋποθέσεις , έναν διάλογο κυρίως με ανοιχτό μυαλό και καρδιά .


Μαζί κάναμε θετικά βήματα θεσμικού εκσυγχρονισμού της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θεραπεύοντας τις δυσλειτουργίες που καθιστούσαν ανεφάρμοστο το ν. 4009 και δεσμευτήκαμε για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που θεραπεύουν παθογένειες ετών, αλλά πρωτίστως δεν δημιουργούν την ανάγκη για νέες μεταρρυθμίσεις μέσα σε λίγο καιρό.

Σε αυτό το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ σας καλώ και εγώ από την μεριά μου όλους , ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφωνίες , να κάτσουμε στο τραπέζι της συζήτησης και επειδή η αγάπη όλων για τα παιδιά μας είναι αναμφισβήτητη πιστεύω ότι θα βρούμε τις καλλίτερες λύσεις που θα βάλουν τις βάσεις για ένα εκσυγχρονισμένο και χωρίς αγκυλώσεις πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας συστήματος . .
Καλή σχολική χρονιά σε όλους .
Από το Blogger.