Header Ads

Κάλεσμα δρομέων στην 11η Λαμπαδηδρομία των Αιμοδοτών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 11ης ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ 2013

Προς: Πολίτες & Συλλόγους Δήμου Κοζάνης

Θέμα: 11η Λαμπαδηδρομία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨

Φίλοι του πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού,


Δημοσιοποιούμε το πρόγραμμα της 11ης Λαμπαδηδρομίας στην πόλη της Κοζάνης θέλοντας τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών στη μεγάλη αυτή γιορτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Δηλώστε συμμετοχή για τη διαδρομή και από ποιο σημείο της πόλης μπορείτε να ενταχθείτε στους δρομείς, όπως και αν θέλετε να παρουσιάσετε κάποια χορευτική σας ομάδα στην Κεντρική Πλατεία.



22/9/2013 Κυριακή Σ.Ε.Α. Κοζάνης - Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας: 18:00 Συνάντηση στον κόμβο Καστοριάς, αναχώρηση 18:30 με δρομείς μέσα στην πόλη από οδούς: Ανδρέα Παπανδρέου, Πλατεία Συντάγματος, Κασομούλη, Γκέρτσου, Κόμβος Κρόκου, Κόμβος Λάρισας, Πτωχοκομείου, Μπρίστολ, Φιλίππου Β΄, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΕΛ, Γραφείο, Αυλιώτη, Παύλου Μελά, Περδίκα, Νομαρχία, Δημοκρατίας, Παύλου Χαρίση, Κόμβος Γαλατά, Μητροπολίτου Φωτίου, Μπουσίου, Πεζόδρομος, Κεντρική Πλατεία 19:30)



Υπεύθυνος Διαδρομών Λαμπαδηδρομίας: Τσαουσίδης Θεόδωρος: 6977337561 & 2461040575



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι Σύλλογοι συμμετέχετε στην διαδρομή με τα διακριτικά του συλλόγου σας, με ποδήλατα, με σκεϊπ, με πατίνια κ.λ.π , αρκεί να μας ενημερώσετε, ώστε να μεριμνήσουμε για τη σωστή διοργάνωση. -- Οι μεμονωμένοι φίλοι μας απλά επικοινωνούν με το Σύλλογο για τα απαραίτητα (μπλουζάνια κ.λ.π.).



Τις εκδηλώσεις καλύπτει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ), παράρτημα Κοζάνης &

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΣΥΡΑΚΟΖ)



Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας





Τσαουσίδης Θεόδωρος Μιμηλίδου Ευτυχία
Από το Blogger.