Header Ads

Ξεκινούν τα τμήματα στο Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας

ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΚΟΙΝΟΥ

Σε φουλ λειτουργία θα βρίσκεται από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας που είναι καθόλα έτοιμο να υποδεχθεί τους αθλητές και τον κόσμο για τη νέα περίοδο.


Τόσο το προσωπικό όσο και οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε η αυριανή έναρξη λειτουργίας όλων των τμημάτων να γίνει απρόσκοπτα, κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. Για το σκοπό αυτό –φέτος όπως και πέρσι- ο χώρος του κολυμβητηρίου (με τη συμβολή της Δημοτικής Αρχής και της Κ.Ε.Δ.Ε) απέκτησε μία περισσότερο ανανεωμένη όψη μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τον Αύγουστο. Συνεπώς, στη νέα περίοδο, σε ένα άνετο και ιδανικό περιβάλλον αθλητές και κοινό θα μπορέσουν να αφοσιωθούν στο αγαπημένο τους άθλημα που ολοένα κερδίζει έδαφος. Αυτό είναι κάτι που αποδεικνύουν περίτρανα τόσο οι επιτυχίες των Αθλητών της Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» όσο και η συμμετοχή του κόσμου.

Θυμίζουμε πως η Γραμματεία λειτουργεί από Δευτέρα ως Σάββατο κατά τις ώρες 10.30 π.μ – 13.00μ.μ και το απόγευμα 17.00 – 21.00 μ.μ, σε μία προσπάθεια να εξυπηρετούνται άμεσα και κάθε στιγμή οι ενδιαφερόμενοι.

Τα προγράμματα και τμήματα θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που λειτούργησαν και στην περασμένη περίοδο ενώ για τυχών αλλαγές ή νέα δεδομένα θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση με σχετικές ανακοινώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ εύχεται στα μέλη της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας και σε όλους όσους εγγραφούν στο κολυμβητήριο καλή και δημιουργική χρονιά. Μία ακόμα χρονιά που αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα καθώς οι επιτυχίες και οι διακρίσεις της προηγούμενης περιόδου έχουν δημιουργήσει περισσότερες προϋποθέσεις και δυνατότητες.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 24630 80030 κατά τις ώρες λειτουργίας της Γραμματείας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.delfiniaptol.gr με όλο το αρχειακό υλικό που αφορά στην Α.Κ.Α ¨ΔΕΛΦΙΝΙΑ¨
Από το Blogger.