Header Ads

Η Βίκυ Ευταξά στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης στα Ιωάννινα

Επισκέψεις στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας στα Ιωάννινα πραγματοποίησε η Γενική Γραμματέας Βίκυ Ευταξά με την ανάληψη των καθηκόντων της.
Η Γενική Γραμματέας τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκε τις υπηρεσίες των Γενικών Διευθύνσεων:
• Εσωτερικής Λειτουργίας,
• Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων,
• Χωρικής &Περιβαλλοντικής Πολιτικής.

Στις συναντήσεις που είχε με τα Διευθυντικά στελέχη και τους υπαλλήλους στους χώρους εργασίας τους, άκουσε τους προβληματισμούς τους, συζήτησε για το εύρος και το αντικείμενο των αρμοδιοτήτων τους και ζήτησε τη συμβολή όλων προκειμένου η δημόσια διοίκηση να ανακτήσει την χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών.

«Η κυβέρνηση εργάζεται με στόχο να θέσει τις βάσεις για μια νέου τύπου Δημόσια Διοίκηση, η οποία θα στηρίζεται στη διαφάνεια των αποφάσεων, στην αποτελεσματικότητα και στην άρση της γραφειοκρατίας. Θα είναι μια Δημόσια Διοίκηση περισσότερο σύγχρονη και ευέλικτη με την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους εργάζονται συστηματικά και με μεθοδικότητα, να εξελίσσονται» τόνισε η Γενική Γραμματέας στις συναντήσεις της με τους υπαλλήλους και κατάστησε σαφές πως, σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες οι ίδιοι. «Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε είναι για έναν πιο υγιή και αποτελεσματικό Δημόσιο Τομέα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Ευταξά.
Το επόμενο τριήμερο η Γενική Γραμματέας θα επισκεφθεί τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κοζάνη.
Από το Blogger.