Header Ads

11η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ 2013: Η 'Φλόγα της Αγάπης' στο Δ.Δ. Καισαρειάς (Φωτογραφίες)

Για 5η συνεχή χρονιά η ¨Φλόγα της Αγάπης¨ επισκέπτεται το ΔΔ Καισαρείας και την εκεί δραστήρια Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών συνδυάζοντας την Λαμπαδηδρομία με μια ακόμη εξόρμηση Αιμοδοσίας .


Τη φλόγα της αγάπης παρέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου στις 18:00 από τα όρια της Αιανής οι ποδοσφαιριστές της νεοσύστατης ομάδας της Καισαρειάς. Οι ποδοσφαιριστές διέτρεξαν τη διαδρομή μέχρι την αρχή του χωριού οπότε και την παρέλαβαν τα μικρότερα παιδιά του χωριού σε κλίμα ενθουσιασμού και αφού έκαναν το πέρασμα σχεδόν από όλους τους δρόμους του χωριού κατέληξαν στο γραφείο του Συλλόγου όπου ήδη γινόταν Αιμοδοσία και έγινε η τελετή αφής του βωμού.

Η ¨Φλόγα της Αγάπης¨ ξεκίνησε από το Καναλάκι του Δήμου Πάργας όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής της 11ης Λαμπαδηδρομίας και η μεταλαμπάδευση της φλόγας στις αντιπροσωπίες όλης της χώρας για να ξεκινήσει το Πανελλήνιο ταξίδι της.

Σκοπός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στην εθελοντική Αιμοδοσία και γενικά στη Δωρεά Ζωής, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα, αιμοπετάλια, βλαστοκύτταρα, Μυελό των Οστών, όργανα για μεταμόσχευση.

ΕΝΑ ΠΟΛΥ Μεγάλο Ευχαριστώ στην ΤΟΥΟΤΑ Γιαραμάζης Α.Ε. για την επί 4 χρόνια παραχώρηση αυτοκινήτου και κάλυψη των εξόδων της Λαμπαδηδρομίας.







Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος Μιμηλίδου Ευτυχία
Από το Blogger.