Header Ads

Η ΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τον πρόεδρο του Σπάρτακου για "παραλήρημα χυδαιότητας, ψεύδους και μισαλλοδοξίας"

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το παραλήρημα χυδαιότητας, ψεύδους και μισαλλοδοξίας που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΩ.Π - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε βάρος του συνάδελφου, μέλους και Αντιπρόεδρου της ΕΤΕ/ΔΕΗ Δώρη Μπαρδαβίλια , κατά την διάρκεια επίσκεψης ενημερωτικού χαρακτήρα στον ΥΗΣ Θησαυρού.


Το πρωτοφανές επεισόδιο λεκτικής χυδαιότητας με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του ΣΩ.Π - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η απαράδεκτη, μειωτική και προσβλητική του συμπεριφορά, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι ανυπόστατες κατηγορίες που εξαπέλυσε σε βάρος του συνάδελφουΔώρη Μπαρδαβίλια, αλλά και εναντίον του ΠΑΜΕ και της ΕΤΕ/ΔΕΗ δεν συνάδουν με τις αρχές και τα ιδεώδη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Αντιθέτως «τραβούν την κουρτίνα» και αποκαλύπτουν το «μαύρο των ιδεών» μιας άλλης εποχής.

Καλούμε την Διοίκηση του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να λάβει άμεσα δημόσια, σαφή και ξεκάθαρη θέση, καταγγέλλοντας την αήθη συμπεριφορά του μέλους του, λαμβάνοντας αποστάσεις από ακρότητες και φαινόμενα εσωστρέφειας, μίσους και φανατισμού.

Οι συμπεριφορές του χθες, δεν έχουν θέση στο σήμερα. Δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζομένων. Δεν συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Αντίθετα δυναμιτίζουν την προοπτική ενότητας, συμπόρευσης και συστράτευσης του συνδικαλιστικού κινήματος.

ΤΔΕ/ΕΤΕ Π.ΑΘΗΝΑΣ:ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ
Η ΤΔΕ/ΕΤΕ περιοχή Αθήνας καταγγέλει την άνανδρη επίθεση του προέδρου ΣΩ.Π-ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΥΗΣ Θησαυρού, σε βάρος του συναδέλφου, αντιπροέδρου της ΕΤΕ Δωρή Μπαρδαβίλια, προσβάλλοντας ήθη,πιστεύω και ιδεολογίες. Θεωρούμε την φραστική βία προσωπική και πολιτική. Καλούμε την διοίκηση του Σωματίου Σπάρτακου να κινηθεί αυτεπάγκελτα και να προβεί όπως ορίζει το καταστατικό τους, στην πειθαρχία μελών του με την διαδικασία επιβολής ποινών και να περιφρουρίσει το σωματείο του από τέτοια μεμονωμένα περιστατικά. Καλούμε όλες τις ΤΔΕ πανελλαδικώς να καταγγείλουν τέτοιου είδους φραστικές κυριαρχίες. Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους συναδέλφους ότι δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες συμπεριφορές. Είναι υποχρέωσή μας να τις σταματήσουμε από τη ρίζα τους. Χτυπάμε τη βία όσο είναι ακόμα στην αρχή του φαύλου κύκλου της.

Το Δ.Σ.ΤΔΕ/ΕΤΕ Π.ΑΘΗΝΑΣ
Από το Blogger.