Header Ads

ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ: Νέα Χρόνια- Νέοι Στόχοι - Οι Εγγραφες Ξεκινησαν

Για άλλη μια χρονιά η Εορδαικη Δύναμη ξεκινάει τις προπονήσεις και θέλει να είναι έτοιμη για όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς αθλητές κ προπονητής έχουν βάλει στοίχημα με τον εαυτό τους για διακρίσεις.
Ο σύλλογος μας έχει φτάσει στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίες για την φυσική κατάσταση των αθλητών κ από Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και περιμένουμε τους παλιούς αλλά και νέους αθλητές όλων των ηλικιών.

Οι περασμένοι χρόνια έκλεισε επιτυχώς καθώς οι στόχοι μας επιτευχθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι υψηλές, αύτες, επιτυχίες που σημείωσε η Εορδαϊκή Δύναμη κατά την προηγούμενη χρονιά στάθηκαν οι αιτίες για δυο αθλητές του Συλλόγου να έχουν καταρτιστεί στην κατάταξη των διακριθέντων Ελλήνων αθλητών και να έχουν πάρει μόρια για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Πρόκειται για την Ειρήνη Μπουράκη και τον Μιλτιάδη Χριστοφόρου.

Την ίδια ώρα ένας άλλος αθλητής του Συλλόγου από την Πτολεμαϊδα ο Γιώργος Γρηγοριάδης πέρασε Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στα Χανιά. Συμπαίκτες, προπονητές και φίλοι του εύχονται συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο νέο του ξεκίνημα.


Από το Blogger.