Header Ads

Πώς θα γίνει η πληρωμή των 8μήνων στη ΔΕΗ - Ποιοι χρειάζονται βεβαίωση

Την Παρασκευή στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Πτολ/δας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Τσιλφίδη Αναστάσιο, τον πρόεδρο του Σωματείου Χειριστών, Γώση Ευάγγελο, τον πρόεδρο του σωματείου Εργατών και Εργατοτεχνιτών στο Μέταλλο, Παπαδημητρίου Δημήτριο και τον επιθεωρητή εργασίας του τμήματος Πτολ/δας, με τον κύριο Μαυροειδή, βοηθό Δ/ντή του τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων ΔΕΗ Α.Ε.


Το θέμα που απασχόλησε τους παρευρισκόμενους ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθεί η πληρωμή των 8μήνων στη ΔΕΗ μετά και την πρόσφατη θετική απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της επιχείρησης.

Καθώς οι συμβάσεις των συγκεκριμένων ειδικοτήτων (χειριστές και εργατοτεχνίτες) είναι ακόμα σε ισχύ, οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν με βάση τις συλλογικές τους συμβάσεις που ίσχυαν και στα προηγούμενα 8μηνα.

Μετά από συνεννόηση με την επιχείρηση καλούνται όλα τα μέλη των σωματίων Ένωση Χειριστών Δυτικής Μακεδονίας και Σωματείο Εργατών και Εργατοτεχνιτών στο Μέταλλο Δυτικής Μακεδονίας να περάσουν από την γραμματεία του Εργατικού Κέντρου προκειμένου να λάβουν την βεβαίωση ότι είναι μέλη των εν λόγω σωματείων για να την προσκομίσουν ο καθένας στην γραμματεία του και να γίνει η διόρθωση της μισθοδοσίας τους και η τακτοποίηση της καταβολής των αναδρομικών.

Οι βεβαιώσεις θα δίνονται από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου και κατά τις ώρες 09:30 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Διευκρινίζεται προς όλους τους εργαζόμενους, για να αποφευχθούν τα φαινόμενα εκμετάλλευσης από τα σωματεία τους που παρατηρήσαμε τον προηγούμενο καιρό, ότι δεν πληρώνουνε ΤΙΠΟΤΑ για την χορήγηση της βεβαίωσης.

Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας
Από το Blogger.