Header Ads

3.555 επιπλέον παιδιά σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς – Αιτήσεις και για τη Δ. Μακεδονία – Οι όροι

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στο πλαίσιο της κοινωφελούς δράσης του, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, θα χρηματοδοτήσει, και τη φετινή χρονιά, Φορείς/Δομές και συγκεκριμένα Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Παιδικούς Σταθμούς, καθώς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, για την εξυπηρέτηση παιδιών για το σχολικό έτος 2013-2014, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του. Υπενθυμίζεται ότι, η χρηματοδότηση από το Ίδρυμα, συνολικού ύψους έως 4,5 εκατομμύρια €, θα αφορά μέχρι 3.555 παιδιά, με ποσό 1.500 € ανά παιδί για Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Παιδικούς Σταθμούς και 1.000 € ανά παιδί για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).


Τα ανωτέρω ποσά καλύπτουν το συνολικό κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως αυτές προβλέπονται στην ανωτέρω πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. με αριθμ. πρωτ. 1360/19-6-2013.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Για τη χρηματοδότηση θα αξιοποιηθεί ο κατάλογος της Ε.Ε.Τ.Α.Α., που αφορά στις επιλαχούσες γυναίκες του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2013-2014 και θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες παρακολούθησης που προβλέπονται στο ως άνω Πρόγραμμα.

Όλες οι πληρωμές θα γίνονται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες του ως άνω Προγράμματος και θα διενεργούνται όπως και στο συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα.

Η τελική επιλογή των Φορέων/Δομών, που θα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, μέσω της χρηματοδότησης του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» θα γίνει σε συνεργασία με αυτό.

Στο Πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν οι Φορείς/Δομές των παρακάτω Περιφερειών, στους οποίους και υπάρχουν θέσεις με επιλαχούσες που δεν τοποθετήθηκαν λόγω μη επαρκούς χρηματοδότησης:

1. Δυτικής Μακεδονίας.

2. Κεντρικής Μακεδονίας.

3. Νοτίου Αιγαίου.

4. Στερεάς Ελλάδας.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Όλοι οι Φορείς/Δομές των παραπάνω Περιφερειών, εφόσον ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σκέλος του Προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» να δηλώσουν τις υπολειπόμενες από τις αρχικώς προσφερόμενες θέσεις τους, συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο έντυπο (Η ΑΙΤΗΣΗ) και αποστέλλοντας το στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (e-mail: enarmonisi@eetaa.gr ή φαξ: 2105214733) έως και την 18/09/2013 και ώρα 14.30.

  kozanimedia.gr
Από το Blogger.