Header Ads

Ανταλλακτικό "μπαζάρ¨ 25 και 26 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας

Με στόχο την συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας γάλατος η Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας διοργανώνει σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής μας διήμερο "μπαζάρ" στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.

Τα είδη που θα ανταλλαχθούν είναι βιβλία, παιδικά παιχνίδια, χειροτεχνήματα και χρηστικά οικιακά αντικείμενα, των οποίων η αξία θα αποτιμηθεί συμβολικά με ποσότητα γάλατος εβαπορέ.
Προσκομίζοντας οι συμπολίτες μας ποσότητα γάλατος θα μπορούν να αποκτήσουν κάποιο από τα είδη που θα εκτίθενται στην διάρκεια του διημέρου.


Καλούμε όλους τους πολίτες της Εορδαίας, που τους είναι εύκολο να αποχωριστούν κάποιο βιβλίο ή κρίνουν πως ένα παιδικό παιχνίδι ή μία οικοσκευή δεν τους είναι απαραίτητη να τα προσκομίσουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο¨ οδός Χρυσ. Σμύρνης αριθ. 4:
Καθημερινά από 09.30΄ έως 14.30΄ και 18.00΄ έως 20.00’
ή να επικοινωνήσουν:

-Στο τηλεφωνώ του Κοινωνικού Παντοπωλείου 6980676410
-Στο mail : alleordaias@gmail.com
-Στο facebook “ Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας”.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται με τους συλλόγους τις Εορδαίας οι οποίοι για μια ακόμη φορά δηλώνουν με προθυμία την συμμετοχή τους στηρίζοντας αυτή την δράση.
Με στόχο να επαναληφθεί η ενότητα στην πράξη όπως στην κ
Ο οριστικός κατάλογος συμμετοχών θα κλείσει στις 10-9-2013, οπότε όποιος σύλλογος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.
Παιδικά χορευτικά συλλόγων και ζωντανή μουσική θα δώσουν χρώμα σε αυτήν την δράση.
Η μεγάλη επιτυχία της δράσης της Καθαράς Δευτέρας με την μεγάλη συμμετοχή συλλόγων άνοιξε τον δρόμο για μια νέα πολιτισμική πραγματικότητα στην περιοχή μας, όπου η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη θα απαντούν στην ατομικότητα και την αδιαφορία.

-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΥ -ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
-ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ - ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
Από το Blogger.