Header Ads

Αστυνομικοί Κοζάνης: Συμπαράσταση στην Σταυρούλα Τζατζανά

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει τη συμπαράσταση και τη στήριξη στην πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά, κατά της οποίας θυμίζουμε ότι έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη γιατί απλούστατα έκανε το καθήκον της να διαμαρτυρηθεί και να διεκδικήσει το αυτονόητο, δηλαδή να αντιδράσει στη μετατροπή της σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής σε κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών, μιας ενέργειας που είχε βρει σύσσωμη απέναντί της την τοπική κοινωνία.
Έχουμε επαναλάβει ότι τέτοιες ενέργειες το μόνο που δείχνουν είναι ότι η Υπηρεσία δυστυχώς αντί να σέβεται τον συνδικαλισμό, μάλλον περισσότερο τον φοβάται και προσπαθεί να τον φιμώσει με τακτικές εκφοβισμού.

Το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο. Τέτοιου είδους ενέργειες μας ενώνουν και μας πεισμώνουν, κυρίως όμως μας δείχνουν τη δυναμική του συνδικαλισμού όταν λειτουργεί με ορθό τρόπο. Ευχόμαστε στη συνάδελφο Σταυρούλα Τζατζανά καλή δύναμη καθώς απαιτείται υπομονή και κουράγιο για να υποστείς μια άδικη πειθαρχική διαδικασία. Θα είμαστε εκεί μαζί της να εκφράσουμε τη συμπαράσταση και έμπρακτα.

Η πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Σταυρούλα ΘΕΜΕΛΗ Αθανάσιος Γκλαβίνας
Από το Blogger.