Header Ads

ΑΔΕΔΥ Κοζάνης: 48ωρη Απεργία Τρίτη 24 και Τέταρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε τη συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος και πλήττουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους, οι οποίοι υφίστανται εδώ και τέσσερα χρόνια τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα καταδικάζονται κατά χιλιάδες σε διαθεσιμότητα και απόλυση.


Ειδικότερα, αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης Απεργίας την Τρίτη 24Σεπτεμβρίου (ημέρα κατά την οποία η Τρόικα θα συναντηθεί με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) και την Τέταρτη 25 Σεπτεμβρίου.
Διευκρινίζεται ότι την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013, πραγματοποιείται Γενική Απεργία σε συνεννόηση και συνεργασία με τη ΓΣΕΕ.

Το Ν.Τ, ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία και τα Σωματεία των Εργαζομένων στο Δημόσιο να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις σε κάθε χώρο εργασίας, προκειμένου να σχεδιαστεί με τη συμμετοχή όλων, η παραπέρα πορεία και η μορφή των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.


ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ γιατί μπορούμε με ενότητα,
μαζική συμμετοχή, αγώνα διαρκείας
ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Είμαστε Άνθρωποι – Δεν είμαστε Αριθμοί!
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης
Από το Blogger.