Header Ads

Μάγεψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο 3ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας

Ήταν μία νύχτα που τα είχε όλα! Το φεγγάρι πάνω από την πανέμορφη Βεγορίτιδα, τον αναμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μεγάλα κέφια και ένα κοινό που κατέκλυσε τις όχθες της λίμνης με πολύ κέφι.


Στη σύντομη προσφώνησή του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγίου Παντελεήμονα, τη ΔΕΗ που είναι ο μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση. Τόνισε την αξία του εθελοντισμού καθώς μέσα από τη σκληρή δουλειά αιρετών, εργαζομένων και κατοίκων του χωριού αναμορφώθηκε πλήρως ο χώρος της εκδήλωσης με αναβαθμούς και διαμόρφωση σε μεγάλη έκταση, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων εκδηλώσεων, αλλά και να εξυπηρετεί πλήρως τις δραστηριότητες των λουόμενων.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενθουσιάστηκε τόσο από το κοινό όσο και από τον πανέμορφο χώρο της εκδήλωσης και έστειλε με τη σειρά του περιβαλλοντικό μήνυμα για την προστασία των λιμνών, έτσι ώστε να μπορούμε να χαιρόμαστε πάντα αυτό το φυσικό κάλλος.

Οι χιλιάδες φίλοι του Φεστιβάλ και της μουσικής του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που παρακολούθησαν την εκδήλωση, απόλαυσαν μία πραγματικά αξέχαστη βραδιά ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά σε έναν θεσμό που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου
Από το Blogger.