Header Ads

Αστρολόγος η νέα διευθύντρια του West Channel-Δείτε ποιά είναι…

Από το kozanimedia
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στην ιστοδελίδα του WEST CHANNEL, «Ένα εκ βάθρων ανανεωμένο πρόγραμμα υπόσχεται για την χειμερινή σεζόν η νέα Διευθύντρια του τηλεοπτικού σταθμού West Channel, Αλίντα Κανάκη!»


Τα πρώτα δείγματα γραφής με την σταδιακή ανανέωση του θερινού προγράμματος έκαναν ήδη αισθητή την παρουσία τους και εντυπωσίασαν το τηλεοπτικό κοινό, προκαλώντας θετικότατη εντύπωση.Οι κλασσικές παραγωγές που απευθύνονται στην μέση ελληνική οικογένεια της Δυτικής Μακεδονίας και που συνήθιζε να προβάλλει το West channel, έχουν εμπλουτιστεί με πολλές νέες διεθνείς παραγωγές πρώτης προβολής, χαρίζοντας ανέμελες στιγμές στους τηλεθεατές του. Η ανατρεπτική συλλογή ταινιών « Alinda Kanaki Collection », προσωπική επιλογή της Διευθύντριας, προσφέρει ένα μοναδικό μπουκέτο ταινιών, γεμάτο δράση, αγωνία, μυστήριο, περιπέτεια, έρωτα αλλά και τρόμο, συνοδεύοντας τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές μας. Η κυρία Κανάκη μας απέδειξε, ότι ακόμη και σε άγονες και δύσκολες περιόδους, το μεράκι μπορεί να κάνει θαύματα». Δείτε ποια είναι η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη: (http://www.astrologos.gr)

Η Αλίντα Κανάκη γεννήθηκε στην Ξάνθη και μεγάλωσε στη Βόρεια Ελλάδα. Τελειώνοντας το Λύκειο έφυγε για σπουδές στην Κωνσταντινούπολη όπου και έζησε 17 συν επτά έτη. Σπούδασε Φιλοσοφία και γραφολογία. Από το 1986 ασχολείται με την έρευνα της Αραβικής Αστρολογίας και μεταφυσικής. Διδάχτηκε αραβική γραφή και αστρολογία από τον διεθνή αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET.Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών ,είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL. Στις 12/04/1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL Επί σειρά ετών ασχολείται με την έρευνα και την διάσωση αραβικών κειμένων μυστικισμού και αστρολογίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεργάζεται με πολλές εφημερίδες και γνωστά περιοδικά ,ενώ παράλληλα ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων και έχει την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού 12 Άστρα που κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα.
Από το Blogger.