Header Ads

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στα Σέρβια

Με μουσικές βραδιές και την παρουσία καλλιτεχνών όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Ορφέας Περίδης καθώς και με το 1ο Φεστιβάλ Τεχνών "ΘΕΟΔΩΡΕΙΑ" συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου η εξαιρετική Ελένη Τσαλιγοπούλου αναμένεται να προσφέρει μία μοναδική βραδιά στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων ενώ την Κυριακή 25 Αυγούστου στο ανοιχτό πάρκο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων (απέναντι από την Αγ. Βαρβάρα) θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή συναυλία με τον Γιάννη Γιοκαρίνη τον οποίο θα συνοδεύουν έξι νέοι καλλιτέχνες. Την μεθεπόμενη Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων θα εμφανιστεί ο γνωστός τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης με την είσοδο στις τρεις παραπάνω συναυλίες να είναι ελεύθερη.
Ξεχωριστή ενότητα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού αποτελούν τα ΄΄Θεοδώρεια΄΄ το φεστιβάλ τεχνών που για πρώτη φορά διοργανώνεται στα Σέρβια. Θα πραγματοποιηθεί μία σειρά συναυλιών με επίκεντρο το Υπαίθριο Θέατρο ενώ η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή στο χώρο της Βασιλικής στο Κάστρο Σερβίων με την βραδιά Μεσογειακής Μουσικής.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Σέρβια – Μουσική Βραδιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Δημοτικό Στάδιο Σέρβιων (21:00)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ροδίτης – Λαϊκή Βραδιά με τα ΄΄Παιδιά της Πάτρας΄΄ (21:00)

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Σέρβια – Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας Αλέκου Βρεττάκου ΄΄Οι νεράιδες της λίμνης΄΄ Έκθεση ζωγραφικής με αναδρομικά έργα τοπικών ζωγράφων – καλλιτεχνών. (20:00).
Ροδίτης – Ποντιακή Βραδιά με τον Στάθη Νικολαϊδη (21:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ανοιχτό Πάρκο Υψηλής Γέφυρας Σερβίων (απέναντι από την Αγ. Βαρβάρα) – Μουσική βραδιά με τον Γιάννη Γιοκαρίνη και 6 νέους καλλιτέχνες (21:00)
Ροδίτης - Γιορτή Κρασιού. Παρουσίαση χορευτικών τμημάτων συλλόγων. Ποντιακή Παραδοσιακή βραδιά (21:00)

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
Σέρβια – Θεατρική Παράσταση, Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων - Βελβεντού ΄΄Μπαμπάδες με ρούμι΄΄ Υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων (21:00)

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
Βελβεντό – Θεατρική Παράσταση, Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων - Βελβεντού ΄΄Μπαμπάδες με ρούμι΄΄ Υπαίθριο Θέατρο Αθλητικού Κέντρου (21:00)

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Σέρβια – Μουσική Βραδιά με τον Ορφέα Περίδη. Υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων (21:00)


"ΘΕΟΔΩΡΕΙΑ" 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ
23 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου
23/8 – Έναρξη Φεστιβάλ. Βραδιά Μεσογειακής Μουσικής Βασιλική Κάστρου Σερβίων με την Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππο Μοδινό, Μανώλη Παπαδάκη κ.α. (22:00 είσοδος 6€)
25/8 – Ρεσιτάλ Βιολιού του Γιάννη Γεωργιάδη Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων (21:00 είσοδος 6€)
27/8 - Ρεσιτάλ Πιάνου του Παναγιώτη Τροχόπουλου. Δημοτικό Ωδείο Σερβίων (21:00 είσοδος 6€)
28/8 – Όπερα γκαλά: 200 χρόνια από τη γέννηση του G. Verdi. Κασσάνδρα Δημοπούλου, Σταύρος Γιαννούλης, Μανώλης Παπαδάκης, Κωνσταντίνος Κατσάρας. Δημήτρης Ψήτος Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων (22:00 είσοδος 7€)
30/8 – The Maggirians: σατυρικό σόου της Ματθίλδη Μαγγίρα στον Ναυτικό Όμιλο (22:00 είσοδος 10€)
31/8 – Συναυλία των μαθητών του σεμιναρίου. Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων (21:00 είσοδος ελεύθερη)
1/9 – Λήξη του Φεστιβάλ: ΄΄Η υπηρέτρια που έγινε Κυρία΄΄ Κωμική μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων (21:00 είσοδος 8€)
Από το Blogger.