Header Ads

«Να δώσουμε μαζικά δυναμικό παρόν στο πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο στην Κοζάνη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοζάνη, 30-08-2013
Οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες, η ανεργία, οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, οι νέοι φόροι, οι πλειστηριασμοί, η διάλυση της υγείας και της παιδείας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών αγαθών, οι επιθέσεις στη δημοκρατία, η ακραία καταστολή κάθε κινητοποίησης , η διόγκωση του χρέους και στο βάθος νέα μέτρα και νέο μνημόνιο οδηγούν το λαό μας στην απόλυτη εξαθλίωση και προδιαγράφουν μέλλον δυσοίωνο για τη χώρα μας.


Κυβέρνηση και Τρόικα θυσιάζουν τις ζωές μας στο βωμό της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας για χάρη των τοκογλύφων δανειστών, των καναλαρχών, των ανθρώπων των off-shore, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών

· Με τη μαζική συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια

ü στο πανδυτικομακεδονικό στις 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 6 μ.μ. στην κ. πλατεία στην Κοζάνη

ü στη ΔΕΘ στις 7 Σεπτεμβρίου

· με σχεδιασμένη κλιμάκωσή των κινητοποιήσεων

· με την πιο πλατειά εργατική ενότητα και συσπείρωση

μπορούμε να τους διαμηνύσουμε ότι δε θα τους επιτρέψουμε να μας γυρίσουν σε εργασιακό καθεστώς δουλείας και ανασφάλειας και σε πλήρη φτωχοποίηση.


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!!

Οι τοπικές οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και Εορδαίας καλούν τους πολίτες της περιοχής να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ, εφόσον επιθυμούν να μετακινηθούν με λεωφορεία που θα μισθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, στα τηλέφωνα:

Για Κοζάνη: 2461039207 και 6976002841

Για Εορδαία: 2463020782 και 6973737779

Και στα mail:

Για Κοζάνη: syrizakozanis@gmail.com

Για Εορδαία:syrizaeordaias@gmail.com


Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.