Header Ads

Ο Σπάρτακος ενημέρωσε εργαζομένους της ΔΕΗ στους Α.Σ.Π. Πάρου και Χίου

ΑΣΠ Χίου
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΩ.Π. ΤΗΣ ΧΙΟΥ & ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ


Οι εξελίξεις στη ΔΕΗ και όλα τα τελευταία ζητήματα που αφορούν στην Επιχείρηση και τους εργαζόμενους, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημέρωσης που έκανε το Προεδρείο του Σωματείου τις προηγούμενες ημέρες στους εργαζόμενους των Σταθμών στην Πάρο και στη Χίο. Ενημέρωση επιβεβλημένη, καθώς όχι μόνο τη ζητούν οι εργαζόμενοι, αλλά για μια ακόμα φορά την επιβάλλουν οι συγκυρίες.

Πιο συγκεκριμένα το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ επισκέφθηκε τον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής (Α.Σ.Π.) Πάρου και τον αντίστοιχο της Χίου, όπου έγινε εκατέρωθεν ενημέρωση, μεταφορά και ανταλλαγή πληροφοριών για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, ενώ εντυπωσιακή υπήρξε η αποδοχή των θέσεων και των προτάσεων του Σωματείου από το σύνολο των εργαζομένων και στους δύο σταθμούς. Το γεγονός αυτό αποκτά τη δική του βαρύτητα, καθώς οι εργαζόμενοι και των δύο αυτών Σταθμών είναι κι αυτοί εργαζόμενοι «Πρώτης Γραμμής» που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη για την ηλεκτροδότηση των νησιών μας.

ΑΣΠ Πάρου
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίνοντας πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι «επικοινωνία/ενημέρωση» ανάμεσα στους εργαζόμενους και στο συνδικάτο, θα συνεχίσει τον κύκλο των επισκέψεων-ενημερώσεων-συζητήσεων σε όλα τα σημεία της χώρας, όπου υπάρχουν εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Όπου υπάρχουν εργαζόμενοι που αγωνιούν και νοιάζονται για το τι μέλλει γενέσθαι, όπου υπάρχουν εργαζόμενοι που αισθάνονται την ανάγκη να βρουν μια δίοδο έκφρασης και στήριξης μέσω της δραστηριότητας του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Μετά και την απόσχιση κλάδων της επιχείρησης και της δημιουργίας θυγατρικών -ΑΔΜΗΕ (Μεταφορά) και ΔΕΔΔΗΕ (Διανομή)- οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ Α.Ε. από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη στέλνουν, περισσότερο έντονα από ποτέ, το μήνυμα της αναγκαιότητας για συσπείρωση και δράση μέσω του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Από την πλευρά του το Σωματείο, συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευσή του, που δεν είναι άλλη από το να δώσει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους της μητρικής ΔΕΗ να αποκτήσουν το πιο αξιόπιστο, έγκυρο και αποτελεσματικό βήμα έκφρασης και διεκδίκησης, ενώνοντας τη φωνή τους με τη φωνή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προχώρησε στη σύσταση του νέου του Σωματειακού Παραρτήματος (το 24ο στη σειρά ΣΩ.Π.) στον ΑΣΠ Χίου, με την επωνυμία ¨ΣΩ.Π. ΑΣΠ Χίου¨.

Γραφείο Τύπου Σπάρτακου
Από το Blogger.