Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Η Κυβέρνηση να απαντήσει για τα έργα της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων

Υποβολή Ερώτησης - Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων της τομεάρχου Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή

Η Συγκυβέρνηση της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αποδομεί τον δημόσιο τομέα, εκτελώντας επιταγές της Τρόικα, προκειμένου να μην βρίσκει αντίσταση στα σχέδια της για εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας. Το κλίμα αβεβαιότητας και τρομοκράτησης που δημιουργεί στα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης με οριζόντια μέτρα απολύσεων, που βαφτίζει διαθεσιμότητα και κινητικότητα, καθώς και οι καταργήσεις φορέων, υπηρεσιών και οργανισμών αφήνει μικρά περιθώρια στους δημόσιους υπαλλήλους να ασκήσουν τον ουσιαστικό έλεγχο στις αποφάσεις των κυβερνητικών στελεχών.

Παράλληλα όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, συγκεκριμένες διευθύνσεις υπουργείων φαίνεται να μένουν στο απυρόβλητο του ελέγχου και της εφαρμογής ορθών αξιοκρατικών διαδικασιών λειτουργίας.

Προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες αυτές η τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή κατέθεσε την υπ. αριθμ. πρωτ. 933/130/ 27.8.2013 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων σχετικά με τα αναφερόμενα σε δημοσιεύματα για την Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων.

Αποτελεί υποχρέωση της Κυβέρνησης να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα, όπως σε ποιές ενέργειες έχει προβεί για να διασφαλίσει την ορθή τήρηση των διαδικασιών έγκρισης και έλεγχου των αιτήσεων προς την συγκεκριμένη Γενική Διεύθυνση, που τίθενται στην ανωτέρω μορφή κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Από το Blogger.