Header Ads

Ραχήλ για περιφερειάρχισσα, σκέφτεται ο Καμμένος! - «Για αποτυχημένους η αυτοδιοίκηση» του απαντά

Να καταβάσει την Ραχήλ Μακρή ως υποψήφια στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σκέφτεται ο Πάνος Καμμένος. Αν και η πολυσυζητημένη βουλευτίνα έχει έδρα στην Δυτική Μακεδονία, εντούτοις ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σκέφτεται σοβαρά να την ρίξει στην μάχη της μεγαλύτερης περιφέρειας της Βόρειας Ελλάδας, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα προβεβλημένο στέλεχος που θα διεκδικήσει με δυναμισμό τις πιθανότητές της (με δεδομένη και την ψήφο διαμαρτυρίας που αναμένεται να υπάρξει στις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές).


Θεωρεί, δε, πως με τον τρόπο αυτό θα πετύχει μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια, καθώς ελπίζει πως θα απαλλαγεί -έστω και για ένα διάστημα από τις γκρίνιες που προκαλεί στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της Ραχήλ, αφού η τελευταία θα αφοσιωθεί, αν ευδοκιμήσει το εν λόγω σενάριο, στον προεκλογικό της αγώνα. «Θα κερδίσει πολύτιμο χρόνο εν μέσω των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων που αναμένονται, για να βάλει σε μια σειρά το κόμμα του», λέει στο parapolitika.gr άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι να ερμηνεύει τις σκέψεις του Πάνου Καμμένου.



Τι λέει η βουλετίνα των ΑΝΕΛ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Ραχήλ Μακρή με το parapolitika.gr δήλωσε ξεκάθαρα ότι απορρίπτει κάθε πρόταση να είναι υποψήφια Περιφερειάρχης. Η Κοζανίτισσα μάλιστα πέρασε και ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας ότι στη λύση της τοπικής αυτοδιοίκησης καταφεύγουν οι αποτυχημένοι πολιτικοί και όσοι δεν έχουν καταφέρει να εκλεγούν.
Από το Blogger.