Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Στάθη Κωνσταντινίδη η σκιά του ψέματος δεν μπορεί πλέον να σας κρύψει

Δήλωση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή.

Κ. Κωνσταντινίδη οι καθρέφτες αντιστρέφουν την πραγματικότητα. Προτιμώ να κοιτάω την αλήθεια στα μάτια γιατί το φως της δεν με πονάει. Γι’ αυτό συνομιλώ με την κοινωνία χωρίς να έχω καθρέφτη.


Στη αλήθεια απαντάτε με ύβρεις. Στα επιχειρήματα με συκοφαντία. Αλλά η αλήθεια σας τρομοκρατεί.

Οι σκιές των ειδώλων που βλέπετε στον καθρέφτη σας δεν είναι η κοινωνία αλλά αυτό που φαντάζεστε. Φαντάζεστε ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε τους πολίτες με αμφίσημες δεσμεύσεις;

Φαντάζεστε ότι μπορείτε να προβάλετε τις συναντήσεις σας με υπουργούς και να κρύβετε ότι το αποτέλεσμα τους είναι το απόλυτο τίποτα;

Έλατε σε επαφή με την πραγματικότητα. Το παιχνίδι σας έχει αποκαλυφθεί.

Χαιρόμαστε που σε μια έκλαμψη αυτογνωσίας καταλαβαίνετε τον ορισμό του λαοπλάνου. Συγκινούμαστε για το ενδιαφέρον σας για μια κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία δεν ανήκετε. Είναι καιρός να αφήσετε τις προσωπικές επιθέσεις και να αναζητήσετε την αλήθεια κοιτάζοντας τους στρατιωτικούς, τις οικογένειες τους και την τοπική κοινωνία στα μάτια.

Όταν βρείτε το θάρρος να το κάνετε θα μάθετε να απευθύνεστε με πολιτικά επιχειρήματα και δεν θα καταφεύγετε στην ευκολία κουτσομπολίστικων χαρακτηρισμών φυλλάδας κομματικής γραμμής.
Από το Blogger.