Header Ads

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές

Δελτίο Τύπου Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ.Μ. Παπαδόπουλου
Θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του Νομού μας που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της κρίσης που όλοι μας σήμερα βιώνουμε (ιδίως δε η νεολαία) είδαν τις προσπάθειες και τους κόπους ετών να ευοδώνονται με τον καλύτερο τρόπο.


Εύχομαι αυτός ο νέος κύκλος γνώσης, εμπειρίας και ζωής που ξεκινάει για εσάς, να αποτελέσει εφαλτήριο για μια επιτυχημένη μελλοντική επαγγελματική πορεία και προσωπική ανέλιξη.

Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους μαθητές εκείνους που δεν κατάφεραν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αγώνας και η προσπάθεια δεν σταματούν στην πρώτη δυσκολία. Εύχομαι να πραγματοποιήσουν τις προσδοκίες τους, η ζωή έχει πάντα ευκαιρίες για όλους

Επίσης, συγχαίρω τους γονείς των μαθητών για την αέναη στήριξη που τους προσέφεραν, καθώς και όλους τους δασκάλους και καθηγητές, που μοχθούν καθημερινά για να μεταδώσουν την γνώση στα παιδιά και να τα οδηγήσουν στο δρόμο της μάθησης και της ζωής.
Εύχομαι σε όλους, επιτυχόντες και μη, καλή πρόοδο και καλή δύναμη στην υλοποίηση των ονείρων σας. Να έχετε πάντα ως γνώμονα ότι η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση κατακτιέται μέσα από τις καθημερινές μάχες της ζωής.


Από το Blogger.