Header Ads

«Συνελήφθη» για... κλοπή ο όμηρος της ληστείας του Βελβεντού

Μια περιπέτεια που δεν λέει να τελειώσει, φαίνεται να είναι για τον οδοντίατρο από την Κοζάνη, τα όσα έζησε μετά τη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας Βελβεντού.


Ο Οδοντίατρος, είχε βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, με αποτέλεσμα οι δράστες να τον εντοπίσουν στην Καστανιά και να του αρπάξουν το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια τον κράτησαν για λίγη ώρα όμηρο, μέχρι να συλληφθούν.

Το αυτοκίνητό του, το αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ για μεγάλο διάστημα και φαίνεται πως βρέθηκε τυχαία σε κάποιο στενό της πόλης της Νάουσας, για να ξεκινήσει μια νέα ,μεγάλη περιπέτεια από εκείνο το σημείο και μετά, καθώς έπρεπε το αμάξι να ελεγχθεί για δαχτυλικά αποτυπώματα.

Μετά από αρκετούς μήνες τελικά το αυτοκίνητο επεστράφη στον ιδιοκτήτη του.

Και εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ο οδοντίατρος από την Κοζάνη, άκουσε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να του λένε πως το αυτοκίνητό του είναι κλεμμένο και πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Το περιστατικό συνέβη στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες, με την ΕΛ.ΑΣ να «ταλαιπωρεί» για περίπου δύο ώρες τον οδοντίατρο μέχρι να διαπιστωθεί πως κατέχει το δικό του όχημα, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και πως δεν το έχει… κλέψει.

Πηγή: kozanimedia.gr
Από το Blogger.