Header Ads

Απλουστεύονται οι διαδικασίες για τον καθορισμό Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων

Υπεγράφη χθες 8/8/13 κοινή απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτη και του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου με την οποία με την οποία απλουστεύονται οι διαδικασίες για τον καθορισμό Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων για τους σταθμούς ανεφοδιασμού οχημάτων με αέρια και υγρά καύσιμα .


Με την απόφαση αυτή αφενός προστατεύεται το Περιβάλλον και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας αφετέρου διευκολύνεται η εγκατάσταση τέτοιων επιχειρήσεων σχετικά με τις χρονοβόρες διαδικασίες που ίσχυαν μέχρι σήμερα.

Επίσης ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος υπέγραψε χθες 8/8/13 απόφαση με την οποία μειώθηκε ο αριθμός των επιβατικών αυτοκινήτων που υποχρεούταν βάσει της προϊσχύουσας νομοθεσίας να έχουν πωλήσει οι εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων προκειμένου να λάβουν ειδικές άδειες και πινακίδες δοκιμών (ΔΟΚ).

Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα στην οποία διέρχονται οι παραπάνω εταιρείες πώλησης αυτοκινήτων ,ο Υφυπουργός προχώρησε στην παραπάνω ρύθμιση .

Επίσης με την ίδια απόφαση δόθηκε δυνατότητα στους κατασκευαστές αυτοκινήτων , ανεξαρτήτως του ετήσιου αριθμού πώλησης των αυτοκινήτων να τύχουν και αυτοί της δυνατότητας κατοχής τέτοιων αδειών , προκειμένου να μπορούν να επιδεικνύουν τα προς πώληση αυτοκίνητα .

Γραφείο τύπου υφυπουργού υποδομών , μεταφορών και δικτύων κ. Μιχ. Παπαδόπουλου
Από το Blogger.