Header Ads

Μαθήματα καλής συμπεριφοράς στους ελεγκτές προανήγγειλε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Με αφορμή το θάνατο του 19χρονου το υπ. Μεταφορών θα κάνει σεμινάρια στους υπαλλήλους του για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν όσους δεν έχουν χρήματα για ένα εισιτήριο


Μαθήματα συμπεριφοράς για τους ελεγκτές προανήγγειλε ο υφυπουργός Μεταφορών με αφορμή το απίστευτο περιστατικό, πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, το θάνατο του 19χρονου Θανάση, που βούτηξε στο κενό επειδή ο ελεγκτής διαπίστωσε ότι δεν είχε εισιτήριο.

Ωστόσο το υπουργείο φαίνεται να εστιάζει στο γεγονός της συμπεριφοράς των ελεγκτών προς τους επιβάτες των λεωφορείων και των τρόιλεϊ. Προφανώς το υπουργείο θα δέχτηκε παράπονα ή καταγγελίες για το πώς λειτουργούν οι ελεγκτές απέναντι στους επιβάτες που δεν έχουν χρήματα ούτε για ένα εισιτήριο.

Από το υπουργείο και δια στόματος του υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου σημειώθηκε ότι το θέμα θα λυθεί με μαθήματα συμπεριφοράς προς τους ελεγκτές.

Σημείωσε ωστόσο ότι στην συγκεκριμένη θλιβερή περίπτωση του 19χρονου Θανάση η εικόνα που έχει ο ίδιος είναι ότι ο ελεγκτής και ο οδηγός έκαναν σωστά την δουλειά τους.

ΠΗΓΗ: Παραπολιτικά
Από το Blogger.