Header Ads

Στην τελική ευθεία το Microμ Festival που θα έρθει και στην Πτολεμαΐδα

Η ομάδα του Microμ Festival είναι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει πως όλες οι ταινίες βρίσκονται πλέον στα χέρια της κριτικής επιτροπής. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δημιουργούς που έστειλαν τη δουλειά τους.


Η μεγάλη ανταπόκριση, ειδικά σε μια δύσκολη χρονιά σαν κι αυτή, επιβεβαιώνει πως η τέχνη προσφέρει σημαντική διέξοδο από την πνευματική στείρωση των καιρών και ταυτόχρονα μεγαλώνει τη διάθεση μας για γιορτή.

Μια γιορτή που φέτος θα στηθεί σε 5 πόλεις παράλληλα, ενώνοντας το κινηματογραφικό κοινό σε μία αξέχαστη βραδιά κατά την οποία η τεχνολογία για άλλη μια φορά θα εκμηδενίσει τις αποστάσεις.

Η κριτική επιτροπή που ορίσαμε φέτος, αποτελούμενη από παλιούς γνώριμους του φεστιβάλ και καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επιλογής των 15 ταινιών που θα συμμετάσχουν στο 3ο MμF.

Οι ταινίες, οι οποίες τελικά στις 5 Οκτωβρίου θα είναι στη διάθεση του κοινού προς ψηφοφορία, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η ομάδα του MμF σας εύχεται καλές διακοπές! Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς...

Παμε δυνατα Πτολεμαιδα!



Το Micro μ Festival περιλαμβάνει την προβολή ταινιών μικρού μήκους και την ταυτόχρονη συμμετοχή τους σε διαγωνιστικό μέρος όπου μοναδικός κριτής είναι το ίδιο το κοινό.

Το MμF δεν κατοικεί μόνο στην Αθήνα. Από το 2012, βάζοντας σε πρώτο πλάνο την Ελλάδα ολόκληρη, καινοτομεί παρουσιάζοντας το υλικό του, ταυτόχρονα, σε ολοένα και περισσότερες πόλεις.

Από το Blogger.