Header Ads

Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών

Ο Δήμος Κοζάνης στα πλαίσια της συνεχούς και συστηματικής συνεργασίας, καθώς και των κοινών δράσεων που έχει αναπτύξει με την Ένωση Νέων Αγροτών Κοζάνης (Ε.Ν.Α.Κ.), πρόκειται να συμμετέχει στο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) με τίτλο «Αγροτική Οικονομία και Πολιτισμός, Πυλώνες Ανάπτυξης και Δημιουργίας» που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία από την 30η Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2013.


Σκοπός της παρακολούθησης του συνεδρίου είναι η πλήρης και άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα των Νέων Αγροτών, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε τοπικό επίπεδο, καθώς και η προώθηση των ενδεδειγμένων λύσεων που στόχο έχουν να επιφέρουν τις αναγκαίες βελτιώσεις και να λειτουργήσουν επικουρικά στο πολύ σημαντικό, παραγωγικό έργο των Νέων Αγροτών του Δήμου μας.

Ειδικότερα η θεματική επιλογή του συνεδρίου για την συσχέτιση της Αγροτικής Οικονομίας και του πολιτισμού αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή για τον τόπο μας.

Ο Δήμος Κοζάνης διαθέτει ένα τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα, ενώ αναπτύσσει και πλείστες δράσεις στον τομέα αυτό. Ταυτόχρονα καταβάλλει συστηματική προσπάθεια για την ανάδειξή του σε πόλο εξωστρέφειας και αύξησης της επισκεψιμότητάς του.

Αγροτική Οικονομία και πολιτισμός μπορούν πραγματικά να αποδειχτούν πολλαπλασιαστικοί και καθοριστικοί παράγοντες για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, ιδιαίτερα με την επικείμενη μεταφορά των αρμοδιοτήτων για τον πρωτογενή τομέα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με τον ¨ Καλλικράτη¨.


Πληροφορίες για συμμετοχές ετήσιο συνέδριο:

Γραφείο Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης Δήμου Κοζάνης 24613 55101

Γραφεία Ένωσης Νέων Αγροτών Κοζάνης (Αρνίδης Λ. Πρόεδρος) 6975765101
Από το Blogger.