Header Ads

Η Κοζάνη τζαζάρει!

Δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
Κορυφαίοι μουσικοί από όλον τον κόσμο παρουσιάζουν συναυλίες, σεμινάρια και ένα jam session στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ της Κοζάνης! Ηχηρά ονόματα της μουσικής, ανάμεσα τους ο Κοζανίτης βιμπραφωνίστας Χρήστος Ραφαηλίδης, ο Κολομβιανός πιανίστας Hector Martignon, ο ισραηλινός κιθαρίστας και συνθέτης Lior Yekutieli και ο μπασίστας Παναγιώτης Ανδρέου δίνουν ραντεβού στην πόλή της Κοζάνης στις 4, 5 , 6 και 7 Σεπτέμβρη.


Συναυλίες, σεμινάρια και ένα jam session – στο οποίο μουσικοί από όλο τον κόσμο θα παίξουν μαζί και θα γνωριστούν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας μουσικές εμπειρίες- στοχεύουν στην πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης σε ένα φεστιβάλ που υπόσχεται να γίνει θεσμός!

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον «Σύλλογο Φίλων της Τζαζ στην Κοζάνη» τον Δήμο Κοζάνης – Οργανισμός Πολιτισμού και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Χρήστος Ραφαηλίδης (vibes), ο Hector Martignon (piano) New York USA, ο Παναγιώτης Ανδρέου (Bass), ο Mauricio Herrera (drums) New York (Cuba), ο Lior Yekutieli (Guitar) Israel, ο Γιώτης Κιουρκτσόγλου (Bass), ο Marc Halbheer (drums) Switzerland, ο Δημήτρης Μαχλής (guitars, oud), California USA, ο Αναστασιάδης Κώστας (drums), ο Χρήστος Γερμένογλου (drums), ο Γιώτης Δαμιανίδης (Guitar), ο Πέτρος Δαμιανίδης (Bass), η Βάσω Δημητρίου (Guitar), ο Μάξιμος Δράκος (piano), ο Χάρης Χαραλάμπους (Bass), ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος (drums), η Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου (vocals), ο Γιώργος Τζούκας ( piano), ο Λάκης Τζήμκας (Bass) και ο Μανώλης Κουτσουνάνος (drums).

Από το Blogger.