Header Ads

Ανακοίνωση της πυροσβεστικής για πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε σήμερα στις 14:40 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, στις 22:20, σε δασική έκταση, στην περιοχή «ΤΣΑΡΝΟ» , στο Δ. Νεστορίου, στο Νομό Καστοριάς. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Από την πυρκαγιά κάηκαν 4 στρέμματα δασικής έκτασης.


Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε σήμερα στις 20:50 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 19:30 της ιδίας ημέρας, σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Μεταμόρφωση, στο Δ. Καστοριάς. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 3 πυροσβέστες με 1 όχημα. Από την πυρκαγιά κάηκαν χορτολιβαδικές και γεωργικές εκτάσεις καθώς και υπολείμματα καλλιεργειών.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καστοριάς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στις 11:55, σε δασική έκταση στην περιοχή «Βαλιαράς» της Τ.Κ. Περιβολίου, του Ν. Γρεβενών. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας πραγματοποίησαν ρίψεις νερού 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Περ/κή Δκση Π.Υ. Δυτ. Μακεδονίας
Από το Blogger.