Header Ads

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου της Κεντρικής Πλατείας στο Εμπόριο

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή-προφορική-πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου της Κεντρικής Πλατείας στην Τ.Κ.Εμπορίου.


Η δημοπρασία θα γίνει στις 26-8-2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαϊδας, Δ/νση 25ης Μαρτίου 15, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφορά ορίζεται το ποσό των 100 ευρώ μηνιαίως.

Η μίσθωση ισχύει για έξι (6) χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσουν στην Επιτροπή Διαγωνισμού τα παρακάτω:
1. Εγγύηση συμμετοχής σε ποσοστό δέκα επί τοις εκατό (10%) του ορίου πρώτης προσφοράς για δύο (2) έτη που αντιστοιχεί στο ποσό των 240 ευρώ, αναγνωρισμένης Τράπεζας η βεβαίωση του ΤΠΚΔ για παρακατάθεση σ’ αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στη δημοπρασίας ή απ’ αυτόν που να ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζομένου ή ισόποσου χρηματικού ποσού.
2. O τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή ο οποίος θα συνυπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας και θα είναι αλληλέγγυος και σε ολόκληρο υπεύθυνος με αυτόν για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης
3. Βεβαίωση μη οφειλή από το Ταμείο του Δήμου του ίδιου και του εγγυητή του.
4. Φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι ν’ απευθύνονται στο Γραφείο Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου (αρμ. υπάλ. κ. Αικ. Κυδώνα τηλ. και φαξ 2463350110) και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Εμπορίου κ.Αθανάσιο Μπόζια τηλ.6937012661.

Η Δήμαρχος

Παρασκευή Βρυζίδου
Από το Blogger.