Header Ads

Αστυνομικοί Κοζάνης: Σχετικά με τις εσωτερικές μεταθέσεις της Α.Δ. Κοζάνης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει την αντίθεσή της στο μεγαλύτερο μέρος των μεταθέσεων που πραγματοποιήθηκαν προ ολίγων ημερών μεταξύ όλων των Υπηρεσιών της Α.Δ. Κοζάνης.
Οι μετακινήσεις των περισσότερων συναδέλφων πραγματοποιήθηκαν χωρίς αίτηση του ενδιαφερομένου, ενώ σε καμία περίπτωση δεν έγιναν δεκτές οι απόψεις-επισημάνσεις του εκπροσώπου της Ένωσής μας στο Συμβούλιο Μεταθέσεων. Για το λόγο αυτό ο εκπρόσωπος της Ένωσής μας υπέβαλλε την παραίτησή του από το Συμβούλιο Μεταθέσεων.

Ιδιαίτερη απογοήτευση μας προκαλεί η στάση των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου Μεταθέσεων, οι οποίοι άπαντες -πλην του προεδρεύοντος Αστυνομικού Διευθυντή της Α.Δ. Κοζάνης- τυγχάνουν εκλεγμένα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (οι οποίοι κατέχουν θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια των ανωτέρω συνδικαλιστικών οργανώσεων). Είχαμε την φρούδα (όπως αποδείχτηκε) ελπίδα ότι ως συνδικαλιστές θα εξέταζαν κάθε περίπτωση ξεχωριστά, θα υπερασπίζονταν το δίκαιο, θα επεδείκνυαν την απαιτούμενη συναδελφική αλληλεγγύη και δε θα ενστερνίζονταν αδιαμαρτύρητα και άκριτα τις απόψεις του εισηγητή προέδρου του Συμβουλίου.



Κοζάνη 9 Αυγούστου 2013

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Θεμελή Σταυρούλα Γκλαβίνας Αθανάσιος
Από το Blogger.