Header Ads

Αντίο Βουλή, λέει η Ραχήλ Μακρή - Από ποιους ζητά χρηματικές αποζημιώσεις

 Από το "ΒΗΜΑ"
Η κυρία Ραχήλ Μακρή (φωτογραφία) δεν πρόκειται να είναι και πάλι υποψήφια στις επόμενες εκλογές. Την πληροφορία αυτή που φέρνει τα πάνω κάτω στη Βουλή και στους Ανεξάρτητους Ελληνες την επιβεβαιώνει και ίδια, απαυδισμένη, όπως λέει από τις βρώμικές επιθέσεις που δέχεται ως γυναίκα: «Δεν πρόκειται να θέσω ξανά υποψηφιότητα. Αρνούμαι να επιβιώσω σε αυτόν τον βρώμικο πολιτικό κόσμο.
Είναι όλοι τους βρώμικοι. Γι' αυτό δεν πρόκειται να θέσω ξανά υποψηφιότητα. Η τελική μου ωστόσο απόφαση θα εξαρτηθεί από τον κόσμο, που με σταματά στον δρόμο και μου λέει να πολεμήσω». Αυτά μου έλεγε η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων κυρία Ραχήλ Μακρή την Παρασκευή το μεσημέρι λίγο προτού αναχωρήσει σε διακοπές με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της.

Μπαράζ αγωγών
Αν και η κυρία Μακρή δεν θέλει να είναι ξανά υποψήφια βουλευτής, επειδή θεωρεί την πολιτική «βρώμικη», δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι στο έναν χρόνο που είναι βουλευτής βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μισή... Βουλή. Εχει ίσως το μοναδικό προνόμιο ως βουλευτής όχι μόνον να απαντά όπως θέλει (εκτός μικροφώνου) σε όσους νομίζει ότι της επιτίθενται στην Ολομέλεια (π.χ. «φυσικά θα σας κρεμάσουμε...»), αλλά και να κάνει σε συναδέλφους της βουλευτές και μηνύσεις και αγωγές ζητώντας χρηματικές αποζημιώσεις. Ετσι τον Σεπτέμβριο καταθέτει αγωγές εναντίον καμιά... δεκαριά βουλευτών (ανάμεσά τους και στην κυρία Φωτεινή Πιπιλή και στον κ. Δάνη Τζαμτζή) για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση.

***
Την αγωγή από την κυρία Μακρή δεν θα τη γλιτώσει ούτε ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και απόστρατος ανώτατος αξιωματικός κ. Γ. Νταβρής. Και ξέρετε γιατί; Επειδή έγραψε στο twitter του: «Η εισήγηση στηρίζεται σε μελέτη αριστούχου των ΤΕΙ και περιλαμβάνει χιτώνιο με παραλλαγή παπαγάλου, μίνι φούστα, 12ποντες, δίκοχο και όπλο καλάμι».
Από το Blogger.