Header Ads

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Συνάντηση με το προεδρείο του Ε.Β.Ε. Κοζάνης

Στο πλαίσιο των δράσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Συντονιστικής Επιτροπής της Π.Ε. Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας επιτροπής του κινήματος με το προεδρείο του Ε.Β.Ε. Κοζάνης στο γραφείο του Προέδρου του επιμελητηρίου.


Αναλύθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης συζητήθηκαν και οι ενδεδειγμένες λύσεις τους.

Η κατάσταση των επιχειρήσεων είναι ζοφερή. Η επίθεση που δέχονται καθημερινά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ανελέητη με σκοπό την επικυριαρχία των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα.

Το success story αυτών που κάνουν ότι κυβερνούν τη χώρα εκτελώντας με απόλυτο ραγιαδισμό τις εντολές της τρόικας και των τραπεζιτών, καταρρέει στα μάτια και στην καθημερινότητα του κάθε επαγγελματία και του κάθε καταναλωτή.

Τα χαρακτηριστικά της πραγματικής οικονομίας σήμερα είναι η πλήρης έλλειψη εμπιστοσύνης, η ανυπαρξία ρευστότητας, η αποχώρηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος από την πραγματική οικονομία που δεν αναλαμβάνει απολύτως κανένα επιχειρηματικό ρίσκο ως όφειλε, τα χρέη των επιχειρηματιών για ασφάλεια φόρους κλπ που συνεχώς αυξάνονται κάθε φορά που δεν βγαίνουν τα νούμερα του Στουρνάρα ή κάνει λάθος η τρόικα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους υγιείς επιχειρηματίες. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς πραγματική και στοχευμένη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Καταθέσαμε δύο ολοκληρωμένες προτάσεις προς τον επιχειρηματικό κόσμο.

1. Τη δημιουργία εθνικού λογαριασμού οφειλετών του δημοσίου που δίνει άμεσα ανακούφιση από τα χρέη των επιχειρήσεων και τους παρέχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα καθώς και ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής των χρεών . (http://anexartitoiellines.gr/files/Συμπλήρωμα_οικονομία.pdf)

2. Το εγγυημένο επιχειρηματικό κεφάλαιο εξόφλησης επιταγών για την τόνωση της εμπιστοσύνης στην αγορά (http://anexartitoiellines.gr/files/Epitages.pdf).

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τις δράσεις μας προς ενημέρωση των πολιτών σε πείσμα της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς των μεγάλων ΜΜΕ τις χώρας.
Από το Blogger.