Header Ads

35o River Party: Το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού ξεκίνησε

Το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού ξεκίνησε και επίσημα το βράδυ της Τετάρτης, με κοινό και καλλιτέχνες στα καλύτερά τους.
Οι κοσμοπολίτικες μελωδίες του Γιώργη Χριστοδούλου μας παρέσυραν από νωρίς, ενώ οι Tricky Pony άνοιξαν την κεντρική σκηνή με μία απρόσμενη ροκ εμφάνιση. Το πολυαναμενόμενο γκρουπ – έκπληξη από την Λυών της Γαλλίας οι DUB Incorporation ξεσήκωσαν το κοινό δίνοντας ένα μοναδικό live δίπλα στο ποτάμι, που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο! Η βραδιά συνεχίστηκε δυνατά με τον Γιάννη Αγγελάκα και την παρέα του, ενώ οι πρώτες πρωινές ώρες βρήκαν κοινό και κατασκηνωτές να τραγουδούν παρέα με τον Σωκράτη Μάλαμα, «σε ένα γλέντι όπως παλιά».

Το 35ο River Party συνεχίζεται με ατέλειωτο κέφι για δεύτερη μέρα, σε μια συναρπαστική βραδιά με ελληνικό και ξένο ήχο. Πρώτοι στη σκηνή θα ανέβουν τα Υπόγεια Ρεύματα με τον Θάνο Ανεστόπουλο. Τους ακολουθεί με swing διάθεση, ροκ μελωδίες και πολλές εκπλήξεις ο Πάνος Μουζουράκης και το «Big Band Project». Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς φτάνει με τους James το θρυλικό και πολυαγαπημένο συγκρότημα, που έρχεται για πρώτη φορά στο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, σε ένα live πέρα από κάθε προσδοκία!
Κι μουσική δεν τελειώνει, καθώς η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται για να μας ταξιδέψει με τη φωνή της, δίπλα στο ποτάμι…
Από το Blogger.