Header Ads

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής στην Άρδασσα Εορδαίας

Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή συναγωνιστή Τούφα Στέλιο, επισκέφθηκε την Άρδασσα Εορδαίας το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου 2013.


Η ενημερωτική μας δράση έλαβε χώρα σε γνωστό χώρο συνεστιάσεων της Άρδασσας με μεγάλη συμμετοχή πολιτών από όλη την Εορδαία Κοζάνης. Μοιράσαμε εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, φυλλάδια και άλλο ενημερωτικό υλικό στους παρευρισκόμενους και έγινε ενημέρωση για το περιεχόμενο της νέας Εθνικής εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ η οποία κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.

Η εκδήλωση μας ξεκίνησε με την ενημέρωση για τις δράσεις του Πυρήνα Εορδαίας (Πτολεμαΐδας) όπου υπεύθυνος είναι ο συναγωνιστής Σιδηρόπουλος Γεώργιος και συνεχίστηκε με το σχολιασμό από τον συναγωνιστή Τούφα Στέλιο των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων και των θέσεων της Χρυσής Αυγής σε μείζονα πολιτικά ζητήματα. Αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την ΕΡΤ και την Δημόσια Τηλεόραση, στην συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκρατίας, στο συνέδριο του μορφώματος του Συ.Ριζ.Α. και των συνιστωσών του, στις δημοσκοπήσεις και σε άλλα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστής Λορίδας Φαίδων αναφέρθηκε στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Εθνική Παραγωγή όπου βασικός πυλώνας ανάπτυξης είναι η γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή και η επιστροφή των Ελλήνων στην πρωτογενή παραγωγή με στόχο την Εθνική Αυτάρκεια.
Μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Εορδαίας ασχολείται αποκλειστικά με τη γεωργία και έγιναν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάταση της αγροτικής οικονομίας.

Ο υπεύθυνος τύπου & επικοινωνίας της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Τηλαβερίδης Δημήτριος ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος μας σχετικά με την Εθνική Οικονομία, την ΑΟΖ, το λογιστικό έλεγχο και την ανάδειξη του παράνομου χρέους που έχει φορτωθεί ο Έλληνας πολίτης και αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους η Χρυσή Αυγή θα αναστήσει την οικονομία της χώρας, και θα τονώσει τον παραγωγικό ιστό, τους μικρομεσαίους αγρότες, βιοτέχνες και επαγγελματίες που έχουν γονατίσει από τα μνημόνια και την εν γένει οικονομική πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων.

Ακολούθησε διάλογος και συζήτηση με τους παρευρισκόμενους πολίτες οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα είχαν σχεδόν γεμίσει το χώρο της εκδήλωσης. Συζητήθηκαν διάφορα τοπικά προβλήματα της Πτολεμαΐδας όπως η πολιτική της ΔΕΗ να δίνει έργα στους εργολάβους οι οποίοι προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες και όχι Έλληνες εργάτες, η απασχόληση λαθρομεταναστών στις αγροτικές εργασίες, η απαξίωση από τον ΟΑΕΔ της Δυτικής Μακεδονίας όσον αφορά τα προγράμματα απασχόλησης ενώ έγιναν πολλές ερωτήσεις για την ιδεολογία των Ελλήνων Εθνικιστών όπως εκφράζεται από τη Χρυσή Αυγή.

Η ενημερωτική μας δράση τελείωσε με την υπόσχεση ότι η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα κοντά στους πολίτες της Πτολεμαΐδας (και της Εορδαίας γενικότερα) με συχνότερες δράσεις και ενημερωτικές συναντήσεις οι οποίες θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.



Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.


Από το Blogger.