Header Ads

Μητρόπουλος: «Όσοι την περίοδο του μνημονίου απολύθηκαν, θα επαναπροσληφθούν»

«Όσοι την περίοδο του μνημονίου αδικήθηκαν και απολύθηκαν, θα επαναπροσληφθούν και θα στηριχτούν», δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος.


Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μεγάλη συρρίκνωση του δημοσίου:
«Μπαίνοντας στο μνημόνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου ήταν ένα εκατομμύριο 98 χιλιάδες φυσικά πρόσωπα. Δηλαδή έχουμε συρρίκνωση του δημοσίου κατά 400.000. Άρα η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντισταθεί αναφορικά με το ζήτημα του δημοσίου. Σύρεται σε μία εκδοχή ενός μικρού δημοσίου, στα χέρια των δανειστών χωρίς κοινωνικές υπηρεσίες» και πρόσθεσε:

«Εγγυώμεθα την απασχόληση και όσοι την περίοδο του μνημονίου αδικήθηκαν απολύθηκαν κατατρέχθηκαν και θα επαναπροσληφθούν και θα στηριχθούν διότι μια κυβέρνηση της αριστεράς, δεν θα νοείται ότι είναι κυβέρνηση αριστεράς, αν δεν στηρίξει την απασχόληση, αν δεν επαναφέρει τον κατώτατο μισθό, αν δεν επαναφέρει την κατώτατη σύνταξη και όλα τα κοινωνικά επιδόματα»

«Κάλπικες υποσχέσεις από το ΣΥΡΙΖΑ»
Απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για fast track απολύσεις αλλά και στον βουλευτή Αλέξη Μητρόπουλο που υποσχέθηκε την επαναπρόσληψη όλων, έδωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Όταν το μόνο σου σχέδιο είναι να τους προσλάβεις όλους στο Δημόσιο, να ακυρώσεις κάθε μεταρρύθμιση και να διώξεις κάθε επενδυτή, τότε είναι φυσικό να καταφεύγεις σε παραμύθια και κάλπικες υποσχέσεις», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

egiakoumis.com

Από το Blogger.