Header Ads

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης

Την Παρασκευή 26/7/2013 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 21ης Ιούλη 2013.
Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η παρακάτω:

Τάτσιος Παναγιώτης Πρόεδρος
Μούσιος Γεώργιος Αντιπρόεδρος
Κακαλές Γεώργιος Γεν. Γραμματέας
Παρασκευάς Μανώλης Ταμίας
Δεληγιάννης Μιχάλης Μέλος
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο χαιρετίζει τα μέλη του σωματείου που με συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες στήριξαν το σωματείο.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, άνδρες και γυναίκες, «παλιούς» και «νέους» να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο, να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση των αποφάσεων και στην υλοποίησή τους.
Συνάδελφοι έχουμε σκληρούς αγώνες μπροστά μας:

Να υπερασπίσουμε ότι με αγώνες και θυσίες οι γενιές μας κατάκτησαν,
Να σταθούμε αποφασιστικά και μαχητικά στο πλευρό των γιων και των θυγατέρων μας, των εγγονών μας που αποτελούν τις νέες βάρδιες της εργατικής τάξης
Να συμβάλλουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε στην μεγάλη πάλη που δίνει το ταξικό εργατικό κίνημα για την ανάσχεση της επίθεσης της πλουτοκρατίας, των κομμάτων και των κυβερνήσεών της ενάντια στην εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό,
Να συμβάλλουμε στον τίμιο αγώνα για την ανατροπή αυτής της σάπιας κοινωνίας που καταδικάζει τη νέα γενιά στην ανεργία, τους εργαζόμενους και ανέργους στην ανέχεια και τους συνταξιούχους στη μιζέρια.

Οργάνωση κι Αγώνας ο δικός μας μονόδρομος
Από το Blogger.