Header Ads

Ενίσχυση ΕΣΠΑ 3,7 εκ. ευρώ - Εγκριση για ανέγερση του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

Η σκοπιμότητα για την ανέγερση Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα Κοζάνης και για την προμήθεια εξοπλισμού σε Κέντρα Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, εγκρίθηκαν με αποφάσεις του υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα.


Τα έργα πρόκειται να ενταχθούν στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης με την αξιοποίηση της κοινοτικής χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Ειδικότερα αποφασίστηκε:

Η έγκριση σκοπιμότητας για την ανέγερση του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας προϋπολογισμού 3.000.000€ με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Η έγκριση σκοπιμότητας της προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (ακτινολογικά μηχανήματα) συνολικού προϋπολογισμού 700.000€ για Κέντρα Υγείας της 3ης ΥΠΕ με φορέα υλοποίησης την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας. Πρόκειται για τα Κέντρα Υγείας Δεσκάτης, Κουφαλίων, Λαγκαδά, Διαβατών, Λιτοχώρου, Αιγινίου, Κρύας Βρύσης, Χαλάστρας, Σερβίων και Άργους Ορεστικού.

Όπως ανακοινώθηκε, με τις ανωτέρω αποφάσεις του Υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα, ενισχύονται και αναβαθμίζονται οι δομές και υπηρεσίες Υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

iatronet.gr
Από το Blogger.