Header Ads

«Κεραυνοί» της Ραχήλ Μακρή κατά της κυβέρνησης

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ZOOM TV
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ραχήλ Μακρή : «Aυτούς τους ενδιαφέρουν μόνο οι δημοσκοπήσεις και οι αριθμοί. Εμάς μας ενδιαφέρουν μόνο οι άνθρωποι. Οι δημοσκοπήσεις είναι μόνο στατιστικές προβλέψεις ανάλογα τι θα παραγγείλεις».

Από την επίθεση της βουλευτή δεν γλύτωσε το ΠΑΣΟΚ για το ότι «έφερε το Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα και στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά».
Πυρά εκτόξευσε και εναντίον του Κ.Κ.Ε. η κ. Μακρή κατηγορώντας το για το ότι «Δεν βάζουν καθόλου νερό στο κρασί τους στο ΚΚΕ. Έχουν επί 40 χρόνια αναμασούν τα ίδια περί ταξικού προβλήματος χωρίς λύσεις. Το ΚΚΕ αρνείται να συμπράξει μαζί μας υπέρ των εργαζομένων και του λαού όπως το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που φέραμε, που δεν ψηφίσατε. Γιατί δεν υπογράψατε την πρόταση μομφής που έφερε ο κ. Καμμένος στη Βουλή;» είπε η βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απευθυνόμενη σε στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.

Σφοδρή κόντρα
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της κ. Ραχήλ Μακρή και βουλευτή της Ν.Δ. κ. Βλαχογιάννη με αφορμή τις επενδύσεις, την καταπολέμηση της ανεργίας και το πρωτογενές πλεόνασμα και ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά με τον παρακάτω διάλογο :
Ρ. Μ. : Πώς θα πετύχετε πρωτογενές πλεόνασμα μας λέτε;
Ηλ.Βλ.. : Αφήστε σε εμάς τις εξυπνάδες σας αυτές τις ξέρουμε.
Ρ. Μ. : Γιατί δεν απαντάτε;;
Ηλ.Βλ. : Κα Μακρή δεν μιλάω μαζί σας.
Ρ. Μ. : Θα φέρετε πειράζοντας μισθούς και συντάξεις.
Η κουβέντα «άναψε» όταν ο βουλευτής της ΝΔ ερωτήθηκε για το πώς θα καταπολεμηθεί η ανεργία και τον εξής διάλογο να ακολουθεί :
Ρ. Μακρή : Φέρατε επενδύσεις 17 δισ. των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στους Κινέζους. Μπράβο! Θα φέρετε επενδύσεις, μας δουλεύετε;
Βουλευτής ΝΔ : Ρωτήστε τον κο Καμμένο όταν ήταν υπουργός.


http://scottishbetting.blogspot.gr
Από το Blogger.