Header Ads

«Η Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτει με ντοκουμέντα το σχέδιο των 15.000 απολύσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχής της τομεάρχου Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή “Πρωϊνή Αρτηρία” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ.



Άκρως αποκαλυπτική η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή σήμερα στην εκπομπή “Πρωϊνή Αρτηρία” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα η Ραχήλ Μακρή αναφερόμενη στους δημοτικούς αστυνομικούς και τις απολύσεις, έκανε σημαντικές αποκαλύψεις με ντοκουμέντα για τις υπογραφές-δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης απέναντι στην τρόϊκα.

Οι Κυβερνώντες για να πάρουν την δόση, που πηγαίνει αποκλειστικά και μόνο στις τράπεζες για αποπληρωμή επιτοκίων και για να είναι συνεπείς στις υπογραφές τους που τους δεσμεύουν ξεκίνησαν τις 15.000 απολύσεις.

Η συγκυβέρνηση ξεκίνησε τον κύκλο των απολύσεων από την ΕΡΤ, σειρά πήραν οι υπάλληλοι των ΟΤΑ (δημοτική αστυνομία), σχολικοί τροχονόμοι και έπεται συνέχεια με τους εκπαιδευτικούς, υπαλλήλους ΕΛΤΑ κλπ.

Σε ότι αφορά την δημοτική αστυνομία θα πρέπει να τονισθεί ότι, δεν είναι δυνατό να ενσωματωθούν οι δημοτικοί αστυνομικοί στην ΕΛΑΣ, η οποία στερείται πόρων ακόμη για τα απολύτως αναγκαίο εξοπλισμό όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα κλπ.

Παράλληλα η αποστολή της δημοτικής αστυνομίας ήταν συγκεκριμένη και είχε σαν σκοπό να απαλλάξει την ΕΛΑΣ απ αυτές τις δραστηριότητες και να συνεχίσει απρόσκοπτη το κύριο έργο της.

Για να μην παραμυθιάζουν τους εργαζόμενους, διαβάστε τι έχουν υπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος στην τελευταία αναθεώρηση του μνημονίου, με βάση την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (The Second Economic Adjustment Programme for Greece, Second review – May 2013), στην οποία γίνεται λόγος για 25.000 σε κινητικότητα και 4.000 απολύσεις εντός του 2013.
Από το Blogger.