Header Ads

Κοζάνη: Παραμυθένιες Κυριακές - «Μια φορά κι έναν καιρό…χάσαμε το θησαυρό»

Με ένα παραμύθι κι ένα κυνήγι θησαυρού με τίτλο «Μια φορά και έναν καιρό… χάσαμε το θησαυρό» που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, ξεκίνησαν για τέταρτη χρονιά οι «Παραμυθένιες Κυριακές», πρόγραμμα που υλοποιεί ο Σύλλογος Φίλων της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.


Ο κήπος γέμισε με παιδικές φωνές και χρώματα, ενώ η ανταπόκριση γονιών και παιδιών ήταν μεγάλη. Οι μικροί φίλοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το παραμύθι με πρωταγωνιστές τα μικρά λυκάκια και τον Ρούνι το γουρούνι, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν με ιδιαίτερο κέφι στο κυνήγι του θησαυρού.

Καθοριστικό στοιχείο για την επιτυχία του προγράμματος, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, είναι η συνεργασία και η σύμπραξη όσων εθελοντικά συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και όσων στηρίζουν τη δράση ως χορηγοί.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Βούλα Κιομπέλη, Εύη Τσικουρώνα, Δώρα Λίτσιου, Χρήστος Νατσιός και ο μουσικός Βαγγέλη Τζημόπουλος βρέθηκαν ακόμα μια χρονιά κοντά στους μικρούς φίλους των «Παραμυθένιων Κυριακών» συνεπείς στο ραντεβού τους.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή 7/7/2013 και ώρα 11 π.μ. παρέα με τον Παιδικό σταθμό «Λιλιπούπολη» και τους «Πειρατές στο Δημοτικό Κήπο».

Από το Blogger.