Header Ads

Σιάτιστα: Τραυματίστηκε 25χρονος ποδοσφαιριστής - Αφιερωμένος ο τελευταίος αγώνας του τουρνουά

Αφιερωμένος στον άτυχο 25χρονο ποδοσφαιριστή Κώστα Νασιόπουλο, ήταν ο τελευταίος αγώνας του τουρνουά ποδοσφαίρου στη Σιάτιστα, που διεξήχθη την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο γήπεδο της πόλης.


Ο Κώστας Νασιόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά σε έναν από τους αγώνες του τουρνουά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται, «παγώνοντας» κυριολεκτικά τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Η οργανωτική επιτροπή σε συνεννόηση με όλες τις ομάδες αποφάσισε ο τελικός να αφιερωθεί στον Κώστα Νασιόπουλο, σε έναν αγώνα που συμμετείχαν η μικτή των ομάδων που έφτασαν στον τελικό απέναντι σε μια μικτή παικτών απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Το αποτέλεσμα δεν είχε καμία ιδιαίτερη σημασία καθώς όλοι με μια φωνή ζήτησαν ο άτυχος Κώστας να γυρίσει γρήγορα υγιής στη Σιάτιστα, ενώ να σημειωθεί πως συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για τη στήριξη του 25χρονου.

«Να πάμε το κύπελλο στον Κώστα», προέτρεψε η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία βρέθηκε στην τελετή των απονομών, ενώ το δικό του μήνυμα έστειλε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, μέσω του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης, Εφραίμ.

Το τουρνουά της Σιάτιστας στέφθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων και ποδοσφαιριστών, ενώ ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική αιμοδοσία, με τους φιλάθλους που γέμιζαν καθημερινώς τις κερκίδες του γηπέδου να συγκεντρώνουν 26 φιάλες αίματος στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε.

Το ραντεβού για όλες τις ομάδες ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, με το τουρνουά να κερδίζει συνεχώς περισσότερες συμμετοχές.

Από το Blogger.