Header Ads

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας

Η πολιτική ελίτ, αυτή που διαχειρίζεται τις τύχες μας, οδηγεί την χώρα στην καταστροφή. Χωρίς καμία πλέον πολιτική νομιμοποίηση και σε πλήρη δυσαρμονία με τον λαό τον οποίο κυβερνά και από τον οποίο πήρε εντολή, καταπατά τα συνταγματικά όρια μέσα στα οποία οφείλει να κινείται, μόνο και μόνο για να βρει, μέσα στην αγωνία της, αναγνώριση και νομιμοποίηση στους δανειστές της.


Αδιαφορεί για την καταστροφή της κοινωνίας και για το μέλλον, προκειμένου να εξασφαλίσει λίγους μήνες παραμονής στην εξουσία.

Οι απολύσεις που ήρθαν, είναι φανερό ότι δεν εξυπηρετούν κανέναν στόχο εξυγίανσης και λειτουργικότητας. Οι επιθέσεις στα εναπομείναντα δημόσια αγαθά - παιδεία, υγεία, κοινωνική πρόνοια, ενημέρωση – δεν είναι έργο κακών ανθρώπων , ούτε είναι βέβαια αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης. Είναι οργανωμένο σχέδιο για να περάσουν όλα στα χέρια ιδιωτών.

Ως εδώ όμως, το ποτήρι ξεχείλισε.

Ως Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, συμπαραστεκόμαστε στους σχολικούς φύλακες, στους αναπληρωτές καθηγητές που δεν θα προσληφθούν και στους απολυμένους καθηγητές.

Είμαστε δίπλα στους Δημοτικούς αστυνομικούς και σε όλους εκείνους που απολύονται επειδή δουλειά τους είναι να υπερασπίζουν τα δημόσια αγαθά και την δημόσια περιουσία.

Καλούμε τους γονείς όλων των σχολείων και όλων των βαθμίδων να μην επιτρέψουμε σ’ αυτούς που μάς κυβερνάνε με ψηφίσματα το ξήλωμα του κοινωνικού ιστού, να μην γίνουμε συνένοχοι από τον καναπέ μας, να προασπίσουμε την γνώση και το δικαίωμα των παιδιών μας σε αυτήν.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Από το Blogger.