Header Ads

Κοζάνη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα το βράδυ της Δευτέρας, στο υπαίθριο θέατρο του Δήμου Κοζάνης.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και γέμισε το θέατρο, μιας και βοήθησε και ο καιρός. Την εκδήλωση διοργάνωσαν το 3ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Β/ Βθμιας εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης, με τη φιλική συμμετοχή του ωδείου Μusic Art, η διευθύντριά του οποίου, κα Καραγιάννη, είχε την ιδέα για τη συναυλία. Συμμετείχαν εκτός από τους μαθητές του ωδείου και μαθητές από το Δημοτικό ωδείο και το ωδείο Δημόπουλου καθώς και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα της περιοχής.

Η ανταπόκριση του κόσμου, για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μαθητή ήταν πολύ μεγάλη και ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν. Για όποιον θα ήθελε να βοηθήσει, υπάρχει λογαριασμός στη ΓΕΝΙΚΗ Τράπεζα Κοζάνης 9800675270 05

Ευχαριστήρια ανοιχτή επιστολή
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν o Θεός θελήσει το παιδί μας έπειτα από την περιπέτεια υγείας του να σταθεί στα πόδια του, πιστεύουμε ότι θα το κάνει … Εκείνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η ανθρωπιά περισσεύει. Το ζούμε καθημερινά. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να το ζήσουμε και εμείς …

Θέλουμε απλά να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδίας μας όλους τους συνανθρώπους μας που μας το δείχνουν καθημερινά ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του όπως και όπου μπορεί. Πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα κάποιους… τον Δ/ντη του 3ου Λυκείου Κοζάνης Κον Δούμα Μιχάλη , όλους τους καθηγητές και το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κοζάνης , για την αμέριστη συμπαράσταση τους στον γολγοθά μας .

Ευχαριστούμε θερμά το μουσικό κέντρο Music Αrt και την Κα Καραγιάννη Μαρία για την ιδέα και υλοποίηση της συναυλίας καθώς και όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη συναυλία που δόθηκε για το παιδί μας.

Ευχαριστούμε θερμά

Οι γονείς
Από το Blogger.