Header Ads

Το ΠΑΣΟΚ «αποκεφαλίζει» τον Πάρι Κουκουλόπουλο

Το «όχι» του Πάρι Κουκουλόπουλου στο άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου που αφορά τη Δημοτική Αστυνομία θα τον οδηγήσει όπως φαίνεται στην απομάκρυνσή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος. Επικρατέστεροι να τον αντικαταστήσουν προσωρινά είναι οι Φίλιππος Σαχινίδης και Γιώργος Ντόλιος.


Κωνσταντινόπουλος: Υπάρχει θέμα με τον Κουκουλόπουλο

Την δυσαρέσκεια του για την αρνητική ψήφο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάρη Κουκουλόπουλου στο άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου που αφορά τη Δημοτική Αστυνομία εξέφρασε το πρωί και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως «υπάρχει θέμα».

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε πως θα ήταν προτιμότερο να είχει εκφράσει ο Πάρις Κουκουλόπουλος τη διαφωνία του, και να μην είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μια θέση που εκ των πραγμάτων δίνει άλλη βαρύτητα στις δημόσιες παρεμβάσεις του.

Ντόλιος: Τίθεται θέμα εκπροσώπησης του κόμματος

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος είπε στον ΣΚΑΪ «Τίθεται θέμα εκπροσώπησης του κόμματος νομίζω, ότι και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ όταν δεν συμμερίζεται βασικές θέσεις του»

Επιμένει στην απόφαση του ο Κουκουλόπουλος

Σε ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε για τον λόγο που καταψήφισε το άρθρο για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, υποστηρίζοντας πως «η κρατικοποίηση της δημοτικής αστυνομίας είναι μεταρρύθμιση...τουρκομπαρόκ».

iefimerida.gr
Από το Blogger.