Header Ads

Βόμβες από Κουκουλόπουλο: Έπρεπε να καταργήσουν το υπουργείο, όχι τη δημοτική αστυνομία

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την Κάτια Μακρή, για το πολυνομοσχέδιο, την κινητικότητα αλλά και την διαθεσιμότητα στο δημόσιο, σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει αίσθηση.


«Είναι ο ορισμός του οριζόντιου μέτρου. Καταργείται κάθε φραγμός και κριτήρια. Η ανασφάλεια στο δημόσιο γενικεύεται και ο πέλεκυς στρέφεται κατά δικαίων και αδίκων», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Κουκουλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Ορισμός του γονατογραφήματος είναι αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή και βαφτίζεται αποφασιστικότητα, με την ίδια ευκολία που ο διεθνής διασυρμός με το μαύρο στην ΕΡΤ, βαφτίστηκε μεταρρύθμιση»

«Το πρόγραμμα κινητικότητα – διαθεσιμότητα είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο για να ξεπεράσουμε την μεγάλη διαφορά που μας χωρίζει από το σύγχρονο κράτος», είπε ακόμα ο κ. Κουκουλόπουλος.

Στην πορεία της συνέντευξης, η Κ. Μακρή ρώτησε τον κ. Κουκουλόπουλο «Αντί να βάλουν οριζόντια, λέτε, την Δημοτική Αστυνομία, ας καταργούσαν το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης;» και εκείνος απάντησε:

«Φυσικά. Και το ίδιο το υπουργείο διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μια γραμματεία παρά τω πρωθυπουργό είναι. Ποιος είπε ότι χρειάζεται, δεν βλέπεται τι κάνει; Υποδεικνύει στο υπουργείο Εσωτερικών, στο υπουργείο Παιδείας κ.τ.λ ποιους να διώξει. Τι κάνει ακριβώς, σε τι χρειάζεται;».

Κλείνοντας, ο κ. Κουκουλόπουλος επισήμανε ότι:

«Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ μεγαλύτερο πρόγραμμα κινητικότητας-διαθεσιμότητας και να διαπραγματευθούμε για αυτό να φύγουν από το τραπέζι οι απειλές των απολύσεων» .

parapolitika.gr
Από το Blogger.