Header Ads

ΒΙΝΤΕΟ-"Επιχειρούμε άτσαλα μεταρρυθμίσεις", λέει ο κ. Κουκουλόπουλος!

Τις ενστάσεις του για το πρόγραμμα κινητικότητας επανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, τονίζοντας ότι ισχύουν στο ακέραιο όλα όσα έχει δηλώσει.


"Μιλάμε για ανθρώπους που εργάζονται στο δημόσιο. Για λειτουργούς που στελεχώνουν υπηρεσίες γενικού δημοσίου συμφέροντος και η αποστολή αυτών των οργανισμών προηγούνται των αναγκών των λειτουργών τους", είπε, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να γίνει μια σοβαρή και ειλικρινή συζήτηση για το τι κράτος έχουμε.

"Κανένας δρόμος δεν οδηγεί πουθενά αν δεν ξέρεις που θες να πας. Και ό,τι ανακοινώθηκε με την κινητικότητα δείχνει ότι δεν ξέρουμε που θέλουμε να πάμε", ανέφερε χαρακτηριστικά.



"Επιχειρούμε άτσαλα κάποιες μεταρρυθμίσεις", σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος, αναφερόμενος σε αυτή των τεχνικών της τεχνικής εκπαίδευσης για την οποία είπε ότι πιστεύει να διορθωθεί με παρέμβαση του υπουργού Παιδείας. "Όπως και μια άλλη δομική αλλαγή που κάνουμε χτυπώντας την αυτοδιοίκηση και ενισχύοντας τον κρατικό συγκεντρωτισμό , αναφέρομαι στην δημοτική αστυνομία", επεσήμανε, προσθέτοντας: "Γίνονται έτσι, χωρίς πρόγραμμα".

"Αν δεν βάλουμε κατεύθυνση, καμία αξιολόγηση δεν οδηγεί πουθενά", υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, και "ξέρω τη θέση του κόμματος μου".

Κάνοντας λόγο για μεγάλες δυνάμεις αδράνειας και τεράστια συμφέροντα, ο κ. Κουκουλόπουλος, απευθύνθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και επεσήμανε ότι "αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να παει μπροστα παρά μόνο με την εγγύηση του Πρωθυπουργού".

"Γι αυτό και πρέπει η διοικητική μεταρρύθμιση να αποτελέσει αντικείμενο γραμματείας παρα τω Πρωθυπουργό για να προχωρήσει αυτή η αλλαγή. Αυτό που κάνουμε πουθενά δεν οδηγεί αν δεν του δώσουμε κατεύθυνση", τόνισε.

Τα λεγόμενα του Πάρι Κουκουλόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης. "Με αρκετές απόψεις του θα μπορούσα και να συμφωνήσω", απάντησε και διερωτήθηκε: "Πρέπει να σας ρωτήσω αν μιλήσατε ως βουλευτής η ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Γιατί η εντύπωση που έχω είναι ότι οι απόψεις σας έχουν αρκετή απόσταση από τις θέσεις του κόμματος σας".

"Εμένα μου αρκεί ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με το μεγαλύτερο μέρος των θέσεών μου. Η κινητικότητα αν δεν πάρει μια τέτοια κατεύθυνση θα κολλήσει στο επόμενο βήμα", τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

enikos
Από το Blogger.